Otvorene 11. sportske igre Matice umirovljenika

U Domu hrvatskih branitelja u Puli uz glazbeni program pjevačkog zbora “Zlatne godine” otvorene su jubilarne 11. po redu sportske igre Matice umirovljenika Istarske županije, a svečanoj ceremoniji koja je označila početak igara nazočili su zamjenik gradonačelnika Grada Pule Robert Cvek i zamjenica istarskog župana Sandra Čakić Kuhar.

Zamjenik gradonačelnika Robert Cvek pozdravio je prisutne, izrazio zadovoljstvo da vidi toliko okupljenih umirovljenika na jednom mjestu, koji zrače pozitivnom energijom i pokazuju snagu života bez obzira na godine. Rekao je da su stvarno  ponos zajednice, oni i njihova sportska aktivnost u zreloj dobi. “Želim Vam puno sreće i zdravlja.” – kazao je zamjenik gradonačelnika Cvek.

Predsjednik Matice umirovljenika Istarske županije Bruno Stermotić  zahvalio se Gradu Puli i Istarskoj županiji na potpori koju pružaju umirovljenicima da se bave sportom,  jer je iznimno bitno ostati aktivan u kasnijoj dobi, te pozdravio prisutne i najavio program natjecanja. Natjecanje će se odvijati u šahu, streljaštvu, boćanju, pikadu i kartanju (briškula i trešete).

Pin It on Pinterest