Uspjeti zahvaljujući pogreškama – otvoreno predavanje na Politehnici Pula

Pozivamo vas 17. listopada 2018. godine, u 18:30 sati u dvoranu Luciano Delbianco, na otvoreno predavanje dr.sc. Saše Petra pod nazivom “Uspjeti zahvaljujući pogreškama”!

 Ako pokušavate manje griješiti, naučiti nešto iz pogrešaka i uspjeti u životu, ovo je predavanje za Vas.

Dr.sc. Saša Petar autor je nove knjige “Kako uspjeti zahvaljujući pogreškama” koju je sredinom rujna izdao RTL Hrvatska. Knjiga se distribuira na kioscima Tiska, iNovina i u poslovnicama Hrvatske pošte.

Knjiga je namijenjena svima, od 7 do 107 godina, koji su negdje, nekako pogriješili u odluci, ponašanju, odnosima s ljudima ili u poslovanju. Budući da svi griješimo, evo dobre prilike da broj pogrešaka smanjimo i uspijemo zahvaljujući onome što smo naučili iz pogrešaka, naših I tuđih.

Premda svatko od nas želi negativne posljedice pogrešnih odluka svesti na minimum, bojati se pogrešaka znači prestati živjeti. Svi smo na različite načine svjesni da teško prihvaćamo vlastite neuspjehe, koje doživljavamo. Zamislite što se tek događa u našim glavama kada pogriješimo pa smo zbog toga neuspješni na nekoj višoj razini, kad je pogreška vezana uz probleme koji će nastati na poslu, u obitelji ili će ugroziti naš status u društvu?”

Recenzenti knjige su Kristina Ercegović, osnivačica i vlasnica Business Cafea, projekta podrške za male i srednje poduzetnike, te Karlo Matić, vlasnik TEDx licence. O knjizi su rekli: “Čemu služe ovakve knjige i ljudi poput Saše – da napravimo tri, a ne 10 pogrešaka, koje mogu biti manje i jeftinije. Zato, Saša, hvala na predivnoj knjizi koja osvještava i nudi niz praktičnih savjeta i konkretnih rješenja.” (Kristina Ercegović, Business Café) i “Serija knjiga Saše Petra o poslovnim iskustvima i znanjima, koje godinama čitatelje usmjeravaju da grešaka bude što je moguće manje, došla je do one točke ‘sabranih djela’ kada je morala (pro)govoriti o greškama. Poznavajuči Sašu, iz znanja koje dijeli u ovoj knjizi stvorit će novu znanstvenu disciplinu – Greškologiju.” (Karlo Matić, TEDxZ).

Dr.sc. Saša Petar, ne staje na ovoj knjizi. Već je započeo pisanje naredne knjige, koja će biti svojevrsni nastavak Pogrešaka, budući da nakon pogrešaka obilno upadamo u problem, pa će naslov naredne knjige, koja bi trebala izaći sljedeće godine “Imate li problema s rješavanjem problema?”.

 Ulaz je slobodan!

Pin It on Pinterest