Pred pulskim su prvoligašem tri teška ispita u tjedan dana: NIJE PRAVO VRIJEME ZA NOVOG TRENERA

Torres bi krenuo dalje, navodno ima dobru inozemnu ponudu, ali s pulskim je klubom potpisao ugovor i ne može napustiti klub bez plaćanja odštete. Zato se uprava Istre 1961 nada da će on ipak nastaviti svoju pulsku epizodu, da će ostati na kormilu kluba barem do polusezone. Da sada dođe novi trener, imao bi oglede s Osijekom, Interom i Lokomotivom u tjedan dana.

Curro Torres i dalje stanuje na “Drosini”! Trener pulskog prvoligaša digao je prašinu zatraživši odlazak iz kluba nakon što je “zeleno-žute” vodio na tek četiri utakmice, protiv Hajduka, Rudeša i Slave Belupa u prvenstvu te Sloge iz Nove Gradiške u Kupu, no ostao je. I potom vodio momčad u subotu protiv Dinama, a jučer je vodio i trening u Medulinu. Što znači da po tom pitanju i dalje vlada pat pozicija.

Trener bi krenuo dalje, navodno ima dobru inozemnu ponudu, ali s pulskim je klubom potpisao ugovor i ne može napustiti klub bez plaćanja odštete. Zato se uprava Istre 1961 nada da će Torres ipak nastaviti svoju pulsku epizodu, da će ostati na kormilu kluba barem do polusezone. No, da ne bi iznenada ostali bez trenera, krenuli su odgovorni u pulskom klubu u pregovore s potencijalnim kandidatima za Torresova nasljednika. Prvo ime, koje je isplivalo, ono je Deana Klafurića koji je s varšavskom Legijom osvojio poljski naslov. Dojam je da je ta veza ipak puknula i da od Klafurićevog dolaska na “Drosinu” neće biti ništa. Opet, baš razgovori s Klafurićem ponudili su i putokaz u biranju novog trenera. Nakon dvojice Španjolaca, Marqueza i Torresa, sljedeći bi trebao biti mlađi hrvatski trener. Netko tko tek treba izgraditi svoje trenersko ime i već poznaje hrvatski nogomet.

Hoće li do nove smjene na kormilu pulskog kluba doći, vidjet ćemo. No, da je sad pravi trenutak za novog šefa svlačionice, baš i nije. Pred pulskom su momčadi tri utakmice u tjedan dana. Već u subotu na “Drosinu” dolazi drugoplasirani Osijek, potom Puljani u utorak gostuju kod Intera u Zaprešiću u sklopu osmine finala Kupa Hrvatske i na koncu iduće subote gostuju kod Lokomotive. Tri vrlo zahtjevna susreta u kratkom razdoblju zbog čega ne bi bilo dobro da novi trener upadne u taj žrvanj.

Izvor: https://www.glasistre.hr

 

Pin It on Pinterest