U Puli otvoren 16. Hand made festival

U pulskom Domu hrvatskih branitelja danas je prigodnom svečanošću i službeno otvoren  16. po redu festival ručnih izrada, maštovitosti i dizajna – Hand made festival.

Prilikom otvorenja festivala zamjenica gradonačelnika Pule Elena Puh Belci  izrazila je zadovoljstvo okupljanjem toliko kreativne energije na jednom mjestu , te istaknula kako je ponosna i kako Grad uvijek podržava  kvalitetne programe poput ovog,  čestitala organizatorima i sudionicima te poželjela ugodan vikend i uspješan festival.

Čestitkama se pridružila i zamjenica istarskog župana Sandra Čakić Kuhar dok je organizatorica i idejna začetnica festivala Lela Blekić pozvala sve građane da posjete festival koji je otvoren do nedjelje 28. listopada. Blekić je također pozvala sve zainteresirane da sutra, u pulskoj Areni sudjeluju u puštanju lampiona humanitarnog karaktera s početkom u 20,00 sati.

 Hand made festival prvi je festival takve vrste u zemlji koji svojom jedinstvenošću, idejom, sadržajem i ciljem zauzima zavidno mjesto među sličnim manifestacijama. Festival ručnih izrada, maštovitosti i dizajna osmišljen je s ciljem očuvanja i promicanja jedinstvenih vrijednosti ručnih izrada, proizvoda i usluga.Festival je nezaobilazna stanica za izlagače i posjetitelje svih dobnih i interesnih skupina ljudi. Festival okuplja oko 200 izlagača.

Pin It on Pinterest