EKSKLUZIVNO: IZABRANA NOVA TROČLANA UPRAVA BRODOGRADILIŠTA ULJANIK. Novi članovi Uprave Uljanika su Emil Bulić, Milko Mihovilović i Bojan Blagonić

U srijedu kasno navečer nadzorni odbor Uljanika izabrao je novu tročlanu Upravu koja će nakon ostavke Giannija Rossande i Denisa Rabara preuzeti vođenje kompanije.

U novu Upravu, kako neslužbeno saznaje Glas Istre, bit će imenovani direktor Uljanikovih financija i računovodstva Emil Bulić, direktor Odjela prodaje Uljanika Bojan Blagonić, te direktor Uljanik Strojogradnje Milko Mihovilović, a najvjerojatnije će predsjednik Uprave biti Emil Bulić. Prema planu nova Uprava trebala bi biti javnosti predstavljena tijekom sutrašnjeg dana, te odmah nakon toga svim snagama prionuti poslu kako bi pokušali zaustaviti Uljanikovo klizanje prema stečaju.

Prve i glavne zadaće nove uprave bit će svakako nastavak traženja modela za isplatu plaća kako bi se što prije zaustavio štrajk u brodogradilištima Uljanik i 3. maj i pokretanjem kakve takve proizvodnje zaustavio egzodus radnika, te istovremeno pregovori s Vladom i inzistiranje na zajedničkom donošenju svima prihvatljivog programa restrukturiranja bez kojeg, sad je to već svima jasno, nema budućnosti ni za Uljanik, ni za pulsku brodogradnju.

Izvor: https://www.glasistre.hr

Pin It on Pinterest