U nedjelju Mnk Futsal Pula – Novi Marof

Ove nedjelje u Pulu se vraća mali nogomet.
Mnk Futsal Pula imati će premijeru pred svojom publikom kada ima u sklopu 2. kola 2. Hmnl zapad u goste dolazi ekipa Novog Marofa.
Podjsetimo se da su hakleri Futsala sa gostovanja u Petrinji doma donjeli vrijedan bod dok je Novi Marof visoko poražen u Otočcu !!
Kratku najavu utakmice dao je jedan od strijelaca u prvome kolu Srđan Lolić ;
“Nakon 1. kola i gostovanja u Petrinji, koja je jedna od najzahtjevnijih utakmica, shvatili smo da bi ove sezone mogli biti vise od prolaznika u ovoj ligi. Bez obzira sta na je to bila prva utakmica, odigrali smo sasvim korektno, posebice drugo poluvrijeme. Tu ima još jako puno prostora za napredak, ali treniramo dobro i spremni smo stalno uciti i napredovati. Drugo kolo dovodi nam u Dom Sportova, Novi Marof, o kojem znamo gotovo pa nista. Koliko nam je to nedostatak, toliko nam je i prednost jer ni gosti vjerojatno ne znaju nista o nama. Marljivo smo se pripremali cijeli tjedan i sve sta zelimo je odigrati dobru utakmicu i pokazati se u najboljem svijetlu pred domaćom publikom u prvoj domaćoj utakmici sezone. Ovim putem ih pozivam da dođu, te nam daju podrsku u pohodu na sto bolji rezultat!”
Utakmica je na rasporedu ove nedjelju u Domu sportova Mate Parlov s početkom u 16 h, a ulaz je simboličnih 10 kuna.

Pin It on Pinterest