(Re)dizajniranje turističkog potencijala – prva radionica 23. studenoga

Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ i Istarska razvojna agencija u okviru provedbe projekta ATLAS – Adriatic Cultural Tourism Laboratories organiziraju tri edukativne radionice namijenjene lokalnim i regionalnim dionicima kulturnog turizma.

Prvu radionicu pod nazivom „Dizajn doživljaja za kreiranje kvalitetne turističke ponude destinacije“ održat će dr.sc. Klara Trošt Lesić u petak, 23. studenoga u TCR dvorani na FET-u s početkom u 10:00 sati.

Branko Mejak i Matija Plastić iz Agencije za digitalni marketing Mijena predstavit će 3. prosinca temu digitalnog marketinga u turizmu, a Stipan Rimac govorit će o brandiranju u turizmu 7. prosinca.

Sudjelovanje na radionicama je besplatno za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog bolje organizacije te ograničenog broja sudionika.

Svi zainteresirani mogu izvršiti prijavu slanjem prijavnog obrasca na e-mail: nikolina.klecina@unipu.hr ili pozivom na broj 052/377-004.

Prijave za prvu radionicu otvorene su do četvrtka, 22. studenog 2018. godine do 12:00 sati.

Detaljan pregled sadržaja radionica i prijavnice nalaze se na poveznici: https://www.dropbox.com/sh/pnqqwalt2zawp3n/AABLhdARiVPKvYQfM_xhqw-ja?dl=0 , a više informacija o projektu ATLAS možete pročitati na https://fet.unipu.hr/fet/atlas

Pin It on Pinterest