Humanitarna akcija ”Budi nekom djetetu Sv. Nikola”

PU istarska u četvrtak, 6. prosinca 2018. godine u 10.30 sati, na Trgu kralja Tomislava u Puli, organizira doček policijskog Sv. Nikole, koji će ovaj put doći na policijskom motociklu i zajedno s načelnikom policijske uprave Alenom Klabotom darivati djecu prigodnim poklonima.

Naime, PU istarska i ove je godine organizirala humanitarnu akciju ”Budi nekom djetetu Sv. Nikola” za djecu s teškoćama u razvoju i djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Akciji su se odazvali policijski službenici i djelatnici policijske uprave i svih policijskih postaja, kao i članovi Udruge specijalne jedinice policije BAK Istra, te je prikupljen velik broj poklon paketa.

Darove će sutra na Trgu kralja Tomislava dobiti djeca iz Škole za odgoj i obrazovanje Pula, djeca iz Dnevnog centra za rehabilitaciju Veruda Pula, djeca iz Centra za rehabilitaciju Down sindrom centar Pula i štićenici Kuće milosrđa Majmajola a djeci koja zbog zdravstvenih razloga neće moći doći na doček, policijski Sv. Nikola osobno će odnijeti darove.

Djecu iz Dječjeg doma Ruža Petrović, Sveti će Nikola darivati u popodnevnim satima, dok će korisnicima Centra Liče Faraguna Labin, Sveti Nikola stići u petak. Poklone za djecu koja trenutno borave u Sigurnoj kući, preuzele su djelatnice, kako bi njihove čizmice u četvrtak ujutro bile pune slatkiša.

Photo: Izložba fotografija PU istarske

Pin It on Pinterest