Gospodarska komora Šlezije uručila priznanje predsjednici HGK – ŽK Pula za dugodišnju gospodarsku suradnju

Na godišnjoj svečanosti Gospodarske komore Šlezije, koja je održana u poljskom gradu Rybniku proteklog tjedna, uručene su godišnje nagrade Crni dijamant (Czarny diament)  za izuzetno dobre gospodarske rezultate u 2018. godini.

Posebna nagrada za izuzetno dobru gospodarsku suradnju Hrvatske i Poljske te za povezivanje poduzetnika putem projekata dodijeljena je predsjednici HGK – ŽK Pula Jasni Jaklin Majetić.

Nagradu su Jaklin Majetić, kao jedinoj dobitnici priznanja izvan Poljske uručili predsjednik Gospodarske komore Andrzej Zylak i gradonačelnik grada Rybnika Piotr Kuczera.

Uz brojne uzvanike svečanosti su nazočili predstavnici Veleposlanstva Republike Hrvatske u Poljskoj i direktorica predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Poljskoj Agnieszka Puszczewicz.

Suradnja dviju komore pridonijela je umrežavanju na području gospodarstva i turizma ali i na području gastronomije i kulture, te su s ciljem intenziviranja suradnje održani poslovni razgovori u Industrijskoj i Trgovačkoj komori Rybnik  te počasnom konzulatu Republike Hrvatske u Opolama.

 

 

 

 

Pin It on Pinterest