„Prosinac u Puli – Dicembre in città“ – najveseliji mjesec nastavlja s bogatim i raznovrsnim programima

Prvi tjedan Prosinca u Puli je za nama; grad je zasjao u bojama Pule, otvorena je Čarobna šuma, klizalište na Trgu kralja Tomislava a brojni raznovrsni programi predstoje i u narednom tjednu.

Već u petak će se na Tržnici u jutarnjim satima održati program HandMade by Mrkat, a u večernjim koncert Bruna Krajcara i Lee Dekleve u pulskoj katedrali.

Na Rocktarati će nastupiti svestrani Top of the Pops  i iste večeri u Galeriji Makina otvoriti izložba Tadeja Vaukmana: Dick Skinners.

Subota ujutro donosi tradicionalne Mirise i okuse Mrkata uz popratnu glazbu In vino veritasa.

Na Giardinima najmlađe će uveseljavati Teatar naranča, dok će u Kinu Valli novi album, pod nazivom Pozitiva – Moje pjesme, moj film, predstaviti Bruno Krajcar.

I u popodnevnim satima će se u Čarobnoj šumi plesati i to sa studiom Sense & Dance, a glazbeni ugođaj će se nastaviti u INK-u sa KUD Uljanikom i njihovim gostima.

Na Rocktarati publiku će zabavljati Pacific Bullets.

U nedjelju, u Čarobnoj šumi, održati će se Božićne igre Istre Inspirit a KUD Matko Brajša Rašan zadužen je za drugu adventsku svijeću u Flanatičkoj ulici.

Popodnevna Čarobna šuma ugostiti će svjetleće hodače na štulama, u Dječjem kreativnom centru održati će se predstava Plava boja snijega a u INK-u održati Jazz koncert Madelein Peyroux.

Predvečerje uz talijanske kancone održati će se u Čitaonici kluba umirovljenika u ponedjeljak, a istog dana plesna predstava Odraz, Histerija Nova, u INK.

U Kazalištu se u utorak otvara izložba Istra inspirit i kasnije održava kazališna predstava Tajkuni, Histrioni, dok će se u Središnjoj knjižnici održati tradicionalna Glazbena slušaonica. 12. prosinca OKUD Istra izvesti će božićni koncert u domu „Alfredo Štiglić“, a u Svetim srcima Klapa Brnistra i prijatelji.

Sljedećeg dana održati će se Robotička igraonica u Čarobnoj šumi i koncert u povodu blagdana Sv. Lucije u Središnjoj knjižnici.

Cjelokupni raspored dostupan je na www.prosinacupuli.hr.

Pin It on Pinterest