4. PULICA U KAPUTU – preuzmite besplatne ulaznice već od danas

4. Pulica u kaputu –  od 20. do 23. studenog, u jutarnjim i popodnevnim terminima u Kinu Valli donosi 11 zanimljivih filmova namijenjenih najmlađima i u kojima će podjednako uživati i stariji, budući da će se prikazati od renomiranih filmova starijeg datuma do suvremenih visoko ocijenjenih filmova.

Prvi film na rasporedu je Dumbo (grupa redatelja) arhivski film o svevremenskom dugouhom sloniću. Slijediti će ga obiteljska pustolovina Zlogonje (r. Raško Miljković) u kojoj se Jovan i Milica upuštaju u neobičnu avanturu oslobađanja.

21. prosinca Gordon i Paddy (r. L. Hambäck) rješavaju tajnu nestalih oraha a istog dana sedmogodišnji Hamid mašta što će učiniti sa 5 rupija (r. P. Panjuani) koje će dobiti od bake.

U subotu Karsten i Petra na planinarenju (r. A. Lindtner Næss) donose novu uzbudljivu avanturu s kampiranja, Pat i Mat 2: Ponovo u akciji, s popularnom poštapalicom „A je to“ tajne improviziranog majstorstva, a Wendy 2 – najbolji prijatelji zauvijek (r. H Olderdissen) toplu priču o prijateljstvu između djevojčice i konja. Animirana pustolovina ZOOks (r. D. Leue , K. Leue) će pak, prikazati neobično savezništvo desetogodišnje Robin i Wolfa, nasljednika prijestolja.

Posljednji dan započinje kultnom Damom i Skitnicom (grupa redatelja), pričom o ljubavi između psa s pedigreom, naviknute na život na visokoj nozi i mješanca s ulice. Chuskit (r. P. Ramasubban) je živahna djevojčica koja zbog nezgode ne može ostvariti svoj san o odlasku u školi, aFantazija (grupa redatelja) je Disneyeva kolekcija animiranih interpretacija najvećih skladbi zapadne kulture.

Dio filmova će, uz podnaslove, biti čitani kako bi i najmlađi mogli pratiti projekcije.  

U tijeku su i prijave za Flipbook, besplatnu radionicu izrade filmske knjige. Jednodnevna, dvosatna radionica održavat će se svakodnevno od 20. do 23. prosinca, a polaznici će, izuzev izrade vlastite filmske knjige, dobiti uvid u svijet animacije i animiranog filma. Prijava je obavezna i vrši putem e-pošte fus@kinovalli.net. Broj mjesta je ograničen, te će prednost imati polaznici po redoslijedu prijave.

Ulaz na sve projekcije i popratne programe je besplatan, a besplatne ulaznice je moguće preuzeti na blagajni kina svakdonevno od 16 do 22, a vikendom i od 10 do 12.

Pin It on Pinterest