ISTARSKI UMJETNICI ZA ULJANIKOVCE PRIKUPILI 6 370. KUNA

U Dnevnom boravku Društvenog centra Rojc održana je humanitarna akcija Benefit za Uljanikovce.

Prodavale su se umjetnine i rukotvorine istarskih umjetnika i kreativaca koji su na ovaj način podržali akciju ULJANIK ZA BOLJE SUTRA.

Sav novac prikupljen prodajom eksponata uplaćen je na tekući račun humanitarne akcije ULJANIK ZA BOLJE SUTRA u Zagrebačkoj banci: HR1023600003513337765.

Također, posjetitelji su donirali i za broševe koje su izradili članovi obitelji Uljanikovih radnika u tamnoplavoj boji koja simbolizira radničko odijelo, trliš.

Umjetnici koji su se odazvali ovoj akciji jesu: Tea Bičić, Marina Orlić, Jadranka Ostoić, Ivana Bajec, Davor Kliman, Bojan Šumonja, Fulvio Juričić, Robert Pauletta, Valent Hrvatin, Hassan Abdelghani, Bad Taste, Zvonimir Vojnić, Tomislav Divić, Igor Dražić, Andi Pekica, Noel Mirković te Odred izviđača pomoraca „Uljanik“ i Dom za odrasle osobe Villa Maria.

Ovaj je događaj organizirao mladi Puljanin, Dan Pauletta, student odnosa s javnošću koji je čuvši za našu akciju kontaktirao svog prijatelja Damjana Benića koji radi u Dnevnom boravku Društvenog centra Rojc.

Događaju su nazočili radnici Uljanika, David Marsetić, predsjednik Radničkog vijeća Uljanika te Đino Šverko ispred Sindikata metalaca Hrvatske.


Pin It on Pinterest