Novogodišnji koncert Big Banda Pula

Novogodišnji koncert Big Banda Pula održat će se u nedjelju 23.12.2018. u 20 sati u Zajednici Talijana Pula – Circolu, a ujedno je treći po redu iz njihove koncertne sezone. Voditelj orkestra je Branko Sterpin, organizatori koncerata Zajednica Talijana Pula – Comunità degli Italiani di Pola i Puhački orkestar grada Pule, a pokrovitelji Grad Pula i Zajednica Talijana Pula. Kao jedan od nositelja programa manifestacije Prosinac u Puli, pulski je Big Band svih proteklih godina privukao brojnu publiku. Glazbena večer poklon je publici, a ulaz je slobodan.

Koncertni program čine pjesme tipične za božićno-novogodišnje blagdane u big band ruhu. Gošća večeri je vokalna solistica Ana Predan.

Big Band Pula – jedna od sekcija udruge Puhački orkestar grada Pule – djeluje više od dva desetljeća. Njegov je voditelj naš poznati trubač Branko Sterpin. Pulski jazz orkestar predstavio se brojnoj publici u svome gradu i na gostovanjima – kako na trgovima tako i u koncertnim dvoranama – a uz njega su nastupali brojni renomirani hrvatski i inozemni vokalni i instrumentalni solisti.

Pin It on Pinterest