Humanitarna mreža Grada Pule donirala potrebite Uljanikovce

U organizaciji Humanitarne mreže Grada Pule, koja uključuje udruge Naš san njihov osmijeh, Facebook Puljani humanitarci, Sv. Vinko Paulski i Gradsko društvo Crvenog križa Pula, a u suradnji s Udrugom Naša Ulika Pula, od 18. do 21. prosinca prikupljeno je i podijeljeno 510 paketa najpotrebitijim djelatnicima brodogradilišta Uljanik ukupne vrijednosti 102 tisuće kuna, a paketi su sadržavali prehrambene namirnice i higijenske potrepštine.

Podjela ove velike količine paketa gotovo je ispraznila skladišta udruga stoga se i ovim putem pozivaju donatori da se jave udrugama Naš san njihov osmijeh i Facebook Puljani humanitarci kako bi mogli osigurati namirnice za predstojeće razdoblje za socijalno ugrožene obitelji za koje brinu ili će brinuti s obzirom na sve veći poziv potrebitih osoba prema istima. najpotrebitije djelatnike brodogradilišta Uljanik. Djelatnici koji su u potrebi mogu se izravno javiti udrugama kako bi im osigurali paket hrane i higijenskih potrepština.

Članovi Humanitarne mreže pomogli su i ostalim pulskim tvrtkama koje su prolazile kroz slične teške situacije. Tom su prilikom također podijeljene velike količine namirnica i higijenskih potrepština najugroženijim djelatnicima. Među brojnim donatorima tada bili su upravo i djelatnici Brodogradilišta Uljanik koji su svojim znatnim donacijama pomogli svoju sugrađane.

Humanitarna mreža Grada Pule osnovana je s ciljem poboljšanja kvalitete života, posebno najranjivijih i  najpotrebitijih osoba ili skupina ljudi putem međusobne suradnje svih sudionika mreže uz poštivanje načela partnerstva, ravnopravnosti i pluralizma.

Pin It on Pinterest