UPOZNALI SE NA PLESU PRIJE 50 GODINA: Marija i Toni Catela ponovo stali pred oltar i proslavili ZLATNI PIR

“Živi i zdravi nam bili i volili se kao i do sad! Primite obilje Božjeg blagoslova za nastavak zajedničkih staza”, zaželjeli su im sin Igor, kćer Emilijana, zet Domagoj i unuci Mislav, Marieta i Marinela

Marija (rođena Pletikos) i Tone Catela iz Marčane protekle su nedjelje imali razloga za veliko slavlje – proslavili su 50 godina života u braku. U nedjelju 30. prosinca, sad već prošle 2018. godine, Marija i Tone Catela na Dan Svete obitelji, stali su pred oltar kao i prije 50 godina i proslavili svoj zlatni pir u Crkvi Sv. Petra i Pavla u Marčani.

Punih pedeset zlatnih, blagoslovljenih godina…u dobru i u zlu… Velik je ovo bio dan za njih, prožet s puno emocija, blagoslova i veselja koje su zajedno sa četrdesetak uzvanika proslavili u restoranu Vesna u Loboriki uz iznenađenje glazbenog sastava a-mol show banda u kojem pjeva njihova unuka.

Marija i Toni upoznali su se na plesu u Marčani i vjenčali su se 1968. godine, kad im je vjenčanje zabijelio snijeg, a zabavljao ih je tada harmonikaš, djed današnjeg harmonikaša Luke Catele iz Marčane. Luka im je sad svirao na zlatnom piru. Inače u obitelji gospodina Tonija ovo je čak peti zlatni pir koji se slavi.

“Živi i zdravi nam bili i volili se kao i do sad! Primite obilje Božjeg blagoslova za nastavak zajedničkih staza”, zaželjeli su im sin Igor, kćer Emilijana, zet Domagoj i unuci Mislav, Marieta i Marinela.

Izvor: https://www.glasistre.hr

Pin It on Pinterest