Održana smotra LiDraNo 2019. za škole grada Pule i prigradskih općina

U veseloj atmosferi Dječjeg kreativnog centra u Puli održana je smotra tradicionalne školske priredbe LiDraNo namijenjena pulskim i prigradraskim osnovnim školama.

Vrijedne i kreativne mališane pozdravila je ovom prigodom zamjenica gradonačelnika Elena Puh Belci. “Zaista me veseli što smo danas upravo ovdje u Dječjem kreativnom centru – mjestu susreta ovakvih manifestacija. Ove smo godine osigurali značajna sredstva za adaptaciju ovih prostora kako bi osigurali još kvalitetnije programe namijenjene upravo vama – našim najmlađim sugrađanima. Koristim priliku i da se zahvalim ravnateljici Almi Tomljenović iz OŠ Šijana koja je ove godine preuzela ulogu organizatora, ali i svim školama koji su cijele godine vrijedno radili u pripremi učenika za ovo natjecanje.” -kazala je zamjenica gradonačelnika Elena Puh Belci zaželivši mališanima puno sreće i uspjeha u natjecanju.

Ravnatelj OŠ Šijane Alma Tomljenovič kazala je kako tradicionalna smotra LiDraNo pruža mogućnost djeci da na najkreativniji način iskažu svoje talente te se posebno zahvalila Gradu Puli na financijskoj potpori pri organizaciji.

Pin It on Pinterest