I ovog vikenda Klupska zima/Pula Live donosi bogat program za ljubitelje dobre glazbe

U sklopu projekta Klupska zima/Pula Live koji se održava pod pokroviteljstvom Grada Pule, a u organizaciji klubova Rock Caffe, Rock bar Mimoza, Rock klub Uljanik i Monteparadiso, nadolazećeg vikenda održat će se pet vrhunskih koncerata na već dobro poznatim lokacijama.

Tako će u petak 8. veljače u Rock klubu Uljanik nastupiti Backing Tracks kojeg čine poznata imena pulske scene Dino i Vigor, a izvest će stvari kultnih izvođača
kao što su Dire Straits, Billy Idol, Eric Clapton, Pink Floyd, Jimi Hendrix, B.B. King, Santana i Lynyrd Skynyrd. Koncert počinje u 21,00 sat.

Istog dana s početkom u 22,00 sata u Rock Caffeu nastupa Padre s obradama svjetskih hitova najvećih bendova od devedesetih pa sve do danas – Metallica, U2, Nirvana, Sistem Of A Down, Queens Of The Stone Age, Red Hot Chili Peppers, Lenny Krawitz, The Ramones, The White Stripes, Rage Against The Machine, Pearl Jam, Green Day i još mnogi drugi.

U subotu 9. veljače u Rock baru Mimoza s početkom u 21,30 nastupit će Edi East Trance Blues iza čijeg imena stoji glazbenik Edi Maružin, osnivač i frontmen Gustafa, dok će u 22,00 sata u Rock Caffeu publiku zabavljati Muha, Veco&Co. U Monteparadiso klubu u Društvenom centru Rojs s početkom u 21,00 sat nastupa Rules.

Ulaz na sve koncerte je besplatan.

Zahvaljujući suradnji s radio Maestralom koji je podržao ovaj hvalevrijedan projekt, slušatelji imaju priliku doznati na vrijeme najave svih nadolazećih koncerata, a pored posebnih emisija u kojima gostuju organizatori i sami glazbenici, tu su i javljanja uživo sa samih koncerata.      

Cjelokupni program Klupske zime Pula Live dostupan je u tiskanim i digitalnim brošurama  na službenim web stranicama Grada Pule www.pula.hr/live.

Pin It on Pinterest