Udruga Fotovun organizira radionicu digitalne obrade fotografija

Udruga fotografa Fotovun iz Motovuna poziva sve zainteresirane građane, ljubitelje fotografije i sve one koji žele izvući maksimum iz svojih fotografija na praktičnu radionicu „Digitalna obrada fotografija“, koja započinje 2. ožujka 2019. godine u 16 sati, u vijećnici Općine Motovun na adresi Trg Andrea Antico 1.

Program radionice možete pronaći ovdje: https://bit.ly/2TtGD2T, a prijaviti se možete ovdje: https://bit.ly/2MNxDTA.

Organizatori su za vas osigurali radionicu u trajanju od 8 školskih sati podijeljenu u 2 termina, što je i više nego dovoljno vremena kako bi naučili s fotografijama raditi što god Vam padne na pamet. U Motovunu će Vas dočekati iskusni članovi Udruge Fotovun s višegodišnjim iskustvom u predavanju i obradi fotografija, koji će Vas uvesti u svijet digitalne obrade fotografija, a poseban naglasak će biti na savladavanju rada u osnovnim programima za obradu fotografija – Adobe Photoshop i Adobe Photoshop Lightroom te zbirci besplatnih dodataka za obradu fotografija pod nazivom Nik Collection by DxO.

Radionica je namijenjena zainteresiranim polaznicima starijima od 16 godina, a poželjno je (no nikako nije uvjet) da polaznici posjeduju vlastito prijenosno računalo i vlastite fotografije, kako bi na radionici mogli samostalno obrađivati fotografije te tako naučiti koristiti Adobe Photoshop i Lightroom. Ukoliko sudionici nemaju instalirane originalne verzije tih dvaju programa, mogu uoči same radionice besplatno preuzeti probne verzije oba programa na web stranici www.adobe.com (traju 30 dana). Polaznici bez vlastitog prijenosnog računala će imati mogućnost praktično isprobati navedene alate na računalima demonstratora.

Nakon kratke, ali praktične edukacije intenzivnog karaktera, ćete bez ustručavanja otvarati (unositi), obrađivati i spremati fotografije u željenom obliku.

Cijena radionice je 450 kn po polazniku, a prijave se zaprimaju zaključno sa srijedom 27.2.2019. godine.

Sve informacije možete pronaći ovdje: https://www.fotovun.hr/2019/02/02/radionica-digitalna-obrada-fotografija/

Dobrodošli u Motovun. Dobrodošli na Brdo dobrih fotografija.

Pin It on Pinterest