Obilježena 12. obljetnica zbora „Zlatne godine“

Uspješan zbor “Zlatne godine” kojeg vodi Silva Pavić jučer je u Domu hrvatskih branitelja proslavio 12. obljetnicu. U ime grada Pule proslavi je prisustvovala zamjenica gradonačelnika Elena Puh Belci koja nije krila zadovoljstvo vidjevši mnoge okupljenje umirovljenike i vrijedan zbor koji svojim glasom krasi mnoge događaje kako za Maticu umirovljenika Grada Pule tako i šire. Čestitala im je i poželjela još puno uspjeha , te rekla kako svima mogu biti primjer jednog aktivnog suživota u trećoj  životnoj dobi.

Sliva Pavić sa svojim zborom izvela je cijeli program, na oduševljenje okupljenih te kao i uvijek naglasila ono što je njoj najvažnije, a to je da žene koje u njemu sudjeluju na probe dolaze neraspoložene, s njih odlaze vesele i raspoložene, kazala je Pavić i sa svojom ženskom klapom nastavila širiti divne note i dobro raspoloženje.

Predsjednik Gradske udruge Matice umirovljenika Pula Nevenko Gržinić , unutar kojeg zbor djeluje, kazao je kako unutar Matice umirovljenika osim zbora djeluju i razne sportske aktivnosti kojima se umirovljenici bave, ali ovaj ženski zbor je nešto što ih najviše ističe, krasi i veseli.

Pin It on Pinterest