Posljednji vikend Klupske zime

Vikend pred nama donosi nekoliko kvalitetnih live koncerata za sve ljubitelje dobre glazbe. Već večeras od 22 sata Rock Caffe Pula ugošćuje bend Padre.

U subotu, 30. ožujka 2019. godine završno izdanje ovosezonskog „Pula Live-a!“ u klubu Uljanik u 21 sat donosi nastup dva mlada benda, predstavnika novih snaga na rock sceni Grada Pule.“Arrival” započinje s radom tijekom ljeta prošle godine i svira heavy metal. Članovi benda su Marko Jambrošić (ritam gitara/vokal), Jan Obić (glavna gitara ), Liam Obić (bass gitara) i Bojan Crnogorčić (bubanj).Stilski na bend su najviše utjecali izvođači kao što su: Metallica, Iron Maiden, Accept i dr. Uz primarno heavy metal okruženje, članovi benda slušaju raznovrsnu glazbu koja se kreće od death metala pa sve do psychedelic rocka. Rock bend “Inventura Mozga” započeo je svoj rad u Puli 2016. godine kao velika želja srednjoškolaca, gitariste Luke Blaškovića i bubnjara Matije Fabrise, za sviranjem i stvaranjem dobre glazbe.U razdoblju od dvije godine došlo je do izmjene nekoliko članova kako bi nastala današnja dobitna kombinacija koju su upotpunili basist Fran Kirin i pjevač Dorian Kuzmić.

U isto vrijeme u klubu Monteparadiso nastupiti će bend Aulnes. Iste večeri u 21:30 sati u Rock bar Mimoza nastupa AC/DC tribute dok će u Rock Caffe Pula u 22 sata nastupiti bend Muha, Veco&Co.

U nedjelju, 31. ožujka 2019. godine u klubu Monteparadiso nastupa bend pod imenom Burn the cross čime i službeno završava Klupska zima/Pula Live.

Pin It on Pinterest