Najavljena nova višednevna manifestacija Rock’n’Grill

U prostorijama Komunalne palače održana je konferencija za novinare na kojoj je  predstavljen ovogodišnji bogati program nove manifestacije Rock’n’Grill  koja će se održavati na Puntiželi, Hidrobazi, od1. do 4.svibnja 2019.godine. 

Uz zamjenika gradonačelnika Pule Roberta Cveka, na konferenciji je sudjelovala  direktorica Turističke zajednice Grada Pule, Sanja Cinkopan Korotaj te organizatori manifestacije Miroslav Mocko ispred Rock Caffea i Dorian Siljan ispred Kampanjole.
Direktorica Sanja Cinkopan Korotaj izrazila je zadovoljstvo što  Grad Pula u ponudi ima novu manifestaciju u predsezoni, kako za građane tako i za turiste. Pohvalila je organizatore , te rekla kako turistička zajednica podržava svaku ideju i manifestaciju koja poboljšava i upotpunjuje ukupnu sliku grada.

Miroslav Mocko, ispred Rock Caffea, organizator i idejni začetnik same manifestacije na Hidrobazi rekao je kako je ideja došla spontano, prisjećajući se dana kada se muzika slušala u automobilu uz more, došla je ideja da se to ponovno oživi. Kako je i sam Mocko naglasio, uz potporu Grada Pule i Turističke zajednice Grada Pule, ta ideja je i zaživjela i održat će se od 1.-4.svibnja na Puntiželi, odnosno Hidrobazi, s bogatim programom. 

Dorian Siljan, ispred Kampanjole, male pivovare s prvom domaćom Eko Birom, ispričao je svoj doživljaj manifestacije kroz jedan drugačiji pristup. Naglasio je kako su novi u svemu i kako im je Mockova ideja, žar i želja za stvaranjem novih navika i boljih manifestacija za građane bila motiv da i oni krenu tim putem, te se nadaju da će građani to prepoznat i iskoristi lijep dan uz pregršt događaja uz more.

Zamjenik gradonačelnika Robert Cvek pozdravio je prisutne i rekao kako smo u razdoblju između obilježavanja važnih gradskih datuma: 1. svibnja u Šijanskoj šumi proslavom Međunarodnog praznika rada, 5. svibnja povodom 74. obljetnice oslobođenja Pule i 9. svibnja povodom obilježavanja Dana Europe, te dodao kako je ovo još jedna nova višednevna manifestacija koja se održava u to vrijeme.

Zahvalio je svima koji su dio ove priče koja obogaćuje sveukupni program povodom Dana Grada Pule, posebice je naglasio zadovoljstvo što se manifestacija održava na novouređenoj plaži u koju se konstanto ulaže kako bi upravo privukla građane uz more, uz šetnicu i u prirodu.
Pozvao je sve građane da se odazovu te iskoriste lijepo vrijeme, razne sportske aktivnosti, dobre koncerte i slobodan dan na najbolji moguć način uz more i programe koji se nude.

Novost ove godine osim same manifestacije na Hidrobazi je i to što se Gitarijada seli s Portarate na Hidrobazu, te će se ista održati 2.svibnja.
Samo dio bogatog programa koji nas čeka na ovoj četverodnevnoj manifestaciji su obiteljske igre, koncerti Psihomodopopa, Alena Vitasovića i TBF-a , te roštiljnje s pjevačem Davorom Gobcem i mnoge druge glazbene, sportske i gastronomske ponude.

Svi događaji na Hidrobazi su besplatni za građane.

Pin It on Pinterest