Traže se svjedoci prometne nesreće

Policija traži svjedoke prometne nesreće koja se dogodila 4. svibnja oko 14 sati na raskrižju Zagrebačke i Stankovićeve ulice u Puli u kojoj nitko nije ozlijeđen, ali je nastala materijalna šteta.

Nesreća se dogodila kada je 77-godišnjak upravljao automobilom VW, pulske registarske oznake kolnikom Ulice Bartolomeo dei Vitrei. Dolaskom na raskrižje s Zagrebačkom i Stankovićevom ulicom, vozač je ušao u raskrižje dok je na semaforu bilo upaljeno neutvrđeno svjetlo te se u raskrižju sudario s  automobilom Dacia, pulske registarske oznake kojim je kolnikom Zagrebačke ulice upravljao 70-godišnjak dok je na semaforu bilo upaljeno neutvrđeno svjetlo.

U cilju rasvjetljavanja okolnosti prometne nesreće policija poziva građane svjedoke- očevice, koji su se u trenutku nesreće nalazili na mjestu događaja, da se jave u Postaju prometne policije Pula na broj telefona 538 739 ili 192, ili da pristupe osobno u prostorije policijske postaje, a informacije mogu proslijediti i putem e-maila na istarska@policija.hr

Pin It on Pinterest