OB PULA 7. PUTA SVEUKUPNI POBJEDNIK SINDIKALNO SPORTSKIH SUSRETA ZDRAVSTVA HRVATSKE

Sindikalno sportski susreti zdravstva i socijalne skrbi Hrvatske održani su u TN Zaton Holiday Resortu kod Zadra u razdoblju od 15.05.-19.05.2019.

Glavni organizator sindikalno sportskih susreta i ove godine je sindikat zaposlenika u zdravstvu uz pomoć HSSMS-MT. Okupilo se cca 1000 sudionika iz 35 zdravstvenih ustanova.

Održana je i sindikalna tribina na temu „Kolektivno pregovaranje“ a održao ju je Siniša Štrok odvjetnik sindikata zaposlenika u zdravstvu. Na sportskim terenima natjecanje se odvijalo u slijedećim disciplinama te obuhvaćalo oba spola: nogomet, rukomet, košarka, odbojka, odbojka na pijesku, boćanje, potezanje užeta te pojedinačni sportovi: trčanje, gađanje pištoljem i puškom, stolni tenis, tenis, kuglanje, šah, pikado.

Kao i svih prijašnjih godina na susretima zdravstva nastupila je i ekipa iz sportskog skluba SIKD OB Pula te je obranila prošlogodišnju titulu sveukupnog pobjednika i time nastavila niz od 7 uzastopnih pobjeda.

Na kraju je OB Pula zauzela prvo mjesto ispred drugoplasiranog KBC „Sestre Milosrdnice“ i trećeplasirane OB „Josip Benčević“ iz Slavonskog Broda.

Pin It on Pinterest