Održana promocija knjige „Rusija naših snova“ Zlatka Dalića

U Hotelu Park Plaza Histria jučer je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Dalić pred pulskom publikom promovirao svoju knjigu “Rusija naših snova”.

Na promociji knjige bio je i pulski gradonačelnik Boris Miletić koji je iskoristio priliku da čestita izborniku Daliću na povijesnom rezultatu, izvrsnom vođenju reprezentacije i osjećaju zajedništva koje je povezivalo sve građane dok su pratili Vatrene u Rusiji.

U znak priznanja na ruskom srebru, gradonačelnik Boris Miletić s istarskim županom Valterom Flegom, uručio je  izborniku Daliću fotografiju prepune Arene prilikom finala SP-a sa Francuzi.

Dalić je publici pokušao pretočiti emocije koje su vladale tih dana u reprezentaciji, zahvalio se  igračima koji su najzaslužniji za povijesni uspjeh Hrvatske na SP u Rusiji, navijačima i svima koji su vjerovali u njih i uživali gledajući Hrvatsku.

Uz  autora knjigu su predstavili trener Elvis Scoria, glavni urednik Sportskih novosti Mario Zorko, izvršni direktor HNS-a Marijan Kustić, dugogodišnji član Izvršnog odbora HNS-a Stanko Hautz i Damir Mišković, te čelnik Nogometnog kluba Rijeka.

Posjetitelji su mogli kupiti  knjigu koju je Dalić potpisivao na licu mjesta, a svu zaradu od knjige darovati će  u humanitarne svrhe, odnosno zakladi Vatreno srce za pomoć potrebitoj djeci.

Fotogalerija na linku: https://www.facebook.com/pg/pulskasvakodnevnica/photos/?tab=album&album_id=2041647479280657

Pin It on Pinterest