Max Gaming Day

U nedjelju, 26. svibnja, Max City donosi događaj za sve ljubitelje video igrica Max Gaming Day

U nedjelju, 26. svibnja 2019. godine u najvećem istarskom trgovačkom centru Max City održat će se Max Gaming Day. Za sve ljubitelje strimera, gamera i influencera bit će ovo posebna poslastica i događaj koji morate posjetiti.

U programu će biti FIFA turnir, turnir u Fortnitu i Brawl Stars igricama ali i štand s posebnim gadgetima, VR štand te ostala iznenađenja.

Ono što će vas zasigurno razveseliti je dolazak najvećeg istraskog i kvarnerskog youtubera. U Max City na Max Gaming Day dolazi poznati gamer i ne samo to – Bassi.

Njega prati više od 100.000 zaljubljenika u igrice i vrlo je poznati influencer. Bassi će biti gost finala Fortnita te će se družiti sa svojim funovima koje već sad poziva da provjere što je novoga na njegovom kanalu.

Okvirni program Max Gaming Day donosimo u nastavku:

10 – 13 sati: turnir FIFA (prijave na turnir u 9.30)

13 – 16 sati: Fortnit kvalifikacije (prijave na turnir u 12.30)

14 – 18 sati: turnir Brawl Stars (prijave na turnir u 13.30)

17 – 20 sati: Fortnit finale.

Sudjelovanje na svim turnirima je besplatno ali je potrebno prijavit se na pultu za prijave. Za sudjelovanje te najbolje u turnirima očekuju vas vrijedne nagrade sponzora i organizatora Max City centra.

Cijeli program i svi sadržaji, pa i pult za prijave, bit će smješteni na etaži -1.

Vidimo se na prvoj manifestaciji Max Gaming Day u nedjelju, 26. svibnja već od 9.30 sati, a veliko finale očekujemo od 19 do 20 sati!

Više detalja potražite na www.maxcity.hr

Pin It on Pinterest