DJEČJI PROGRAM „EUROGOL“

DJEČJI PROGRAM „EUROGOL“

Na Gradskoj tržnici Pula, 15.06.2019.god.  u 10h

PROGRAM :

  • Predstavljanje ljetnog nogometnog kampa Eurogol uz voditelja i glazbu
  • Najava natjecanja u nogometnim vještinama i sportskim igrama
  • Prijave za igre
  • 1. Nastup plesne skupine COOL STEP
  • Sportske igre sa trenerima
  • 2. Nastup plesne skupine COOL STEP
  • Proglašenje pobjednika i dodjela nagrada

NŠ EUROGOL

              LJETNI NOGOMETNI KAMP

Udruga „Nogometna škola Eurogol“ već petu godinu uzastopno uspješno organizira „Ljetni nogometni kamp Eurogol“ tijekom ljetnih školskih praznika. Projekt je osmišljen kako bi se djeci na području grada Pule i okolice u tom periodu pružila jedna vrsta edukacije, socijalizacije, druženja i zabave. Cilj je kampa djevojčicama i dječacima od 6 do 15 godina starosti približiti sport i aktivnosti za zdrav način odrastanja uz kretanje i razvijanje motoričkih sposobnosti, kao i razvoja drugih sposobnosti kroz naše edukativne programe, te pomoći im u stvaranju novih iskustva i prijateljstva.

Ljetni kamp traje 4 tjedna (24.06.-19.07.2019.) od ponedjeljka do petka, od 07.00 – 16.30h. Provodi se na dvije lokacije, prvi dio na nogometnom terenu Fortin u Štinjanu gdje se izvodi nogometni trening kao glavna aktivnost kampa, a drugi dio u kampu Brioni na Puntiželi koji se odnosi na školu plivanja i ostale sportsko – edukativne aktivnosti. Organizatori i provoditelji programa su diplomirani kineziolozi i treneri sa višegodišnjim iskustvom rada sa djecom u svim dobnim skupinama. Uz njih je stručno medicinsko osoblje, pedagoški djelatnici i animatori.

Svim članovima našeg tima na prvom je mjestu pružiti djeci kvalitetno vrijeme uz vrhunsku zabavu i što širi osmijeh na licu pa osim navedenih aktivnosti udruga organizira i cjelodnevne izlete i sudjeluje u akcijama humanitarnog oblika. Svake godine nastojimo podići razinu kvalitete djelovanja u svim segmentima i uvesti novitete, u želji za napretkom u podizanju svijesti kod djece i roditelja o važnosti kretanja i emocionalnog i motoričkog razvoja u toku odrastanja, kako bi te navike usvojili od rane dobi. Dosad smo ostvarivali izvrsne rezultate što pokazuje sve veći broj prijava iz godine u godinu i veliki broj djece koja su se nastavila baviti sportskim aktivnostima i nakon završetka kampa.

Članovi udruge:

Nenad Glušica – diplomirani kineziolog

Andrej Baša – trener

Josip Mavrić – specijalist nogometa

Andrej Mavrić – specijalist nogometa

Sergej Banović – diplomirani kineziolog

Pin It on Pinterest