Danas je otvoren trgovački centar Galerija Poreč – najpopularnija šoping destinacija

Danas u 9 sati svoja vrata otvorio je novi trgovački centar u Poreču – Galerija Poreč. Galerija Poreč prostire se na više od 8.300 četvornih metara maloprodajne površine. Donosi lepezu brendova koja će zadovoljiti sve potrebe ljubitelja šopinga, a prozračna i ugodna arhitektura omogućuje brz i ugodan šoping za sve, obitelji i modno osviještene individualce.

Najveći trgovački centar u Poreču olakšat će svakodnevicu i zadovoljiti potrebe i najzahtjevnijih kupaca. Na jednom mjestu mogu se pronaći odjeća, obuća, nakit i drugi modni detalji zbog čega se nekad moralo na put, i daleko izvan Istre. Ovo je puno praktičnije. Brendovi kao C&A, Deichmann, Galileo, Hervis, New Yorker, Müller, CCC, TO Sebastijan, Pepco, Tedi i Bipa bit će svi na jednom mjestu u Galeriji Poreč. Kupci se mogu okrijepiti u Leggiero baru te obaviti i neke druge poslove u Tisku ili Western Unionu.

Otvorenje centra obilježilo je nekoliko događaja i programa, a bila je to prigoda za dobre želje koje su poručili Loris Peršurić, gradonačelnik Poreča, Sandra Čakić Kuhar, zamjenica župana Istarske županije. Okuljenima se obratio i Neven Marić, predstavnik investitora.

Osim dobrih želja, Galerija Poreč podržava i lokalnu zajednicu te su uručene donacije od 15.000 kuna Fondu za izvrsnost u sportu Poreča i Udruzi slijepih Istarske županije te su ispred udruge donaciju od 5.000 primili predsjednica podružnice Poreč Olimpia Medeni i predsjednik Udruge slijepih Istarske županije Zlatko Kuftić.

Otvaranje vrata Galerije obilježila je Limena glazba iz Sv.Lovreča, a posebni programi razveselit će posjetitelje Galerije od četvrtka do nedjelje. Posjetitelji će moći uživati u brojnim aktivnostima za sve generacije: raznim dječjim radionicama, potrazi za blagom, zabavi uz mađioničara i Porečki cirkus. Svakoga dana vrtit će se kolo sreće za sve one koji se okušaju u igri. Većina trgovina Galerije Poreč ima povodom otvorenja prigodna darivanja kupaca i posebne akcije ili popuste na cijene. 

Galerija Poreč obogatila je trgovačku ponudu velikog turističkog grada Poreča, ali i šire okolice. Uz stotinjak novozaposlenih djelatnika, velika je dobrobit za cijelu Istru.

Investitor i vlasnik Galerije Poreč hrvatsko je trgovačko društvo koje djeluje u sklopu austrijske Grupacije MID. Tvrtka je među najbrže rastućima na hrvatskom tržištu, a u svom portfelju imaju već brojne realizirane projekte među kojima su najpoznatiji:

Garden Mall u Zagrebu (prodano), TC Koprivnica (prodano), STC Osijek (prodano), STC Sisak (prodano), STC Valpovo (prodano), Pula City Mall te STC Umag.

Više informacija potražite na web stranici http://galerijaporec.hr ili na Facebook profilu @galerijaporec .  

Pin It on Pinterest