Radionica spekulativnog dizajna

Udruga Metamedij u suradnji s Odsjekom za dizajn vizualnih komunikacija (Umjetnička akademija u Splitu) od 12. do 17. kolovoza 2019. u Društvenom centru Rojc u Puli organizira besplatnu radionicu spekulativnog dizajna pod nazivom ”Telling the Time: A Speculation in Designing Hybrid-Languages of Time”.

Radionica će se održati pod vodstvom mentora Teda Hunta, uz gostujuće predavanje medijskog umjetnika Hrvoja Hiršla.

Tema ovogodišnje radionice je kritičko promišljanje o postojećim jezicima i tehnologijama kojima se služimo kako bismo razumjeli i mjerili vrijeme. Radionica će se održati u sklopu Media Mediterranea 21 festivala kojemu je tematska okosnica jezik i komunikacija, što će polaznicima omogućiti sudjelovanje u programu i praćenje festivalskih sadržaja. 

Radionica je namijenjena mladim studentima, mladim stručnjacima i umjetnicima iz područja dizajna, novih medija, IT-a, lingvistike, književnosti i kreativnog pisanja, filozofije, sociologije, antropologije itd. 

Radni jezik radionice je engleski. 

Na kraju radionice polaznici će imati priliku javno predstaviti radove i moguće scenarije na Media Mediterranea 21 festivalu. Sudjelovanje na radionici je besplatno, a polaznicima će biti osiguran smještaj za vrijeme trajanja radionice. Troškove hrane i puta polaznici snose sami. 

►►► Prijaviti se možete ovdje: https://docs.google.com/forms/d/18gNTRwCsvnjWSOIjaf0-2tkI_ZV2MP4FLET5czL_fPE/viewform?edit_requested=true

Rok za prijavu je 21. srpanj 2019. godine. Broj sudionika je ograničen.

►►► Više informacija o radionici možete pronaći na:

Za dodatna pitanja možete se javiti na mail kontakt.radionice@gmail.com

Pin It on Pinterest