Modni događaj LOOK@ME, AVE CEZAR, Cave Romane Vinkuran

Najljepša pozornica u Istri po drugi puta ugošćuje modni događaj LOOK@ME.

U jedinstvenom i velebnom ambijentu antičkog kamenoloma Cave Romana u Vinkuranu, u srijedu, 10. srpnja 2019. godine u 21 sat, održat će se deseti po redu modni događaj LOOK@ME. 

Organizatori ovog modnog događaja su Kristina Brkić, Marko Mavija i Saša Obradović, kreativan trojac koji je prije 10 godina osmislio projekt kojem je cilj promovirati prvenstveno domaću modnu scenu i pružiti mladim talentiranim hrvatskim dizajnerima mogućnost da pokažu svoj talent kako stručnoj, tako i široj publici. 

Ovogodišnji modni događaj Look@Me nosi naziv AVE CEZAR. Cezar reflektira antičko doba, a vile predstavljaju ljepotu i povijest. Dizajneri su akteri, a publika gosti na večernjoj gozbi.

Svoje kolekcije predstavit će 12 modnih dizajnera iz Istre i okolice sa svojim odjevnim kreacijama, nakitom i modnim dodacima: INGRID ROJC, SASCHA OBRADOVIĆ, ANIMA M, LAARDESIGNE, 2RAR DESIGNE, SHOWROOM ANTONELA, ANJA STEHLIK, ŠKOLA PRIMIJENJENIH UMJETNOSTI I DIZAJNA Pula, GB NAKIT, MARTINA HERAK, IVANA TOMIĆ, PETRA FABIJAN KAPOV i KATIJA KLIBA, a događaj će biti popraćen prigodnom glazbom i gostima.Impozantan i magični prostorantičkog  kamenoloma Cave Romane u Vinkuranu, iz kojeg se vadio kamen za izgradnju pulske Arene, pokazao se kao izuzetan multifunkcionalan kulturni podij na otvorenom, fantastičan prostor za održavanje modnog događaja koji odiše prirodnom elegancijom. Veliki broj posjetitelja uživao je u prošlogodišnjoj reviji iza koje se druženje nastavilo dugo u noć.  

Projekt se organizira pod  pokroviteljstvom Općine Medulin i Medulinske Rivijere d.o.o.. 

Fotogalerije sa prošlogodišnje revije mogu se pogledati na linkovima u prilogu:

https://www.facebook.com/pg/pulskasvakodnevnica/photos/?tab=album&album_id=1569938369784906

https://www.facebook.com/pg/pulskasvakodnevnica/photos/?tab=album&album_id=1570068413105235

https://www.facebook.com/pg/pulskasvakodnevnica/photos/?tab=album&album_id=1570068413105235


Pin It on Pinterest