Bogat glazbeni i gastro program povodom proslave zaštitnika grada Pule

Povodom proslave Sv. Tome, zaštitnika grada Pule, u Zajednici Talijana Pula održana je konferencija za medije na kojoj je predstavljen program koji će se odvijati 3. srpnja.

Ravnateljica Javne ustanove Pula Film Festival, Gordana Restović, u svojstvu organizatora kojemu je program povjeren, najavila je bogatu glazbenu i gastro ponudu na dvije lokacije. Danijel Sponza koji je treću godinu zaredom zadužen za zabavno – glazbeni dio proslave, najavio je da će se proslava istovremeno održati na dvije lokacije s početkom u 20:00 sati. Na Trgu Sv. Tome koncert duhovne glazbe održat će grupa “Emanuel”,  popularan sastav sa scene kršćanske glazbe i  zagrebački reper Ante Cash.

Na Trgu kralja Tomislava posjetitelje očekuje, od 20:00, sati nastup plesne skupine Sense & Dance, cover bend Funbox, a svojim će repertoarom slušatelje zabaviti i rado viđen glazbeni gost Neno Belan uz pratnju Fiumensa. Direktor Tržnice, Renato Perc, najavio je podjelu 800 besplatnih porcija crvenog i crnog rižota. Obje će se padele pripremiti na Trgu kralja Tomislava, jedna u 20:30 a druga u 21:30. Pročelnica Upravnog odjela za kulturu, Jasmina Nina Kamber, zahvalila je organizatorima na programu ispunjenom glazbom, plesom i gastro ponudom te iskoristila priliku da svima koji nose imena Toma, Tome, Tomo, Tomislav, Tomislava, Leonid, Leonida čestita sretan imendan.

Za kraj je Restović najavila da će zahvaljujući Pulaprometu gradske linije koje vode do Trga kralja Tomislava neće naplaćivati  u razdoblju od 19:00 do 00:00 te da je ulaz na sve lokacije slobodan.

Pin It on Pinterest