Održan prijem za organizatore i promotore Goathell Metal Festivala

U Komunalnoj palači u Puli zamjenik gradonačelnike Robert Cvek primio je danas, zajedno s pročelnicom Upravnog odjela za kulturu Jasminom Ninom Kamber, organizatore i promotore  Goathell Metal Festivala Mladena Medića i Wolfganga Rotta iz  
Communication Management Marketing GmbH koji je u svojih 30 godina poslovanja surađivao s jednim od najvećih imena glazbene industrije, među kojim su Iron Maiden, AC/DC, Metallica, Black Sabbath, Duran Duran, Bob Marley, Def Leppard, Deep Purple, Judas Priest, Nazareth, Slayer, Ozzy Osbourne, Robert Plant,


Zamjenik gradonačelnika Robert Cvek pohvalio je vrijedne organizatore na motivirnosti i predanom radu, te viziju daljnjeg napretka koncertnih festivala koju će Grad nastaviti pomagati. “Grad Pula ima otvorena vrata prema svim kreativnim idejama koje su sumjerene prema podizanju turističke ponude i razvijanju bogate glazbene i kulturne scene u našem gradu.” – kazao je zamjenik gradonačelnik Robert Cvek.

Wolfganag Rott se zahvalio na ugodnoj dobrodošlici te ga je posebno oduševila bogata povijest Pule i njezinu mnogobrojne koncertne lokacije, najviše rimski amfiteatar kojega često nazivaju najljepšom europskom pozornicom na otvorenom. “Zahvalio bi se i na podršci i potpori bez koje ne bi bili u mogućnosti organizirati Goathell Metal festival te se iskreno veselim nastavku buduće suradnje i realizaciji novih festivalskih ideja.” – kazao je Rott.

Cmm  GmbH  sudjeluju i u organizaciji 70 000 Tons of Metal, “plovećeg festivala” smještenog na ogromnom kruzeru, koji isplovljava iz Miamia i krstari Karipskim otočjem.

Pin It on Pinterest