Održan 10. Look@me fashion show

Na najljepšoj pozornici u Istri održan je modni događaj Look@me-Ave Cezar

Istarski dizajneri predstavili svoje najnovije kolekcije 

U jedinstvenom ambijentu antičkog kamenoloma Cave Romane u Vinkuranu 10.srpnja održao se 10, modni događaj Look@me. Svoje su najnovije  mini kolekcije predstavili dizajneri iz cijele Istre i okolice. Svaki je dizajner predstavio svoje viđenje mode, kolekcije  utjelovljuju ljepotu i emancipiranost današnje žene. 

U predstavu ”Ave Cezar” uveli su nas glumci odjeveni u rimljane koji su dali antički štih sceni za čije su se kostime pobrinuli učenici Škole primjenjenih umjetnosti i dizajna iz Pule te GB nakit. 
Reviju je otvorila Showroom Antonela sa kolekcijom ”Bloom”, bio je to cvjetni boom lepršavih haljina bogatih volana te ukrašene detaljima traka koje kolekciji daju razigranost poput ljetnih večeri. Anja Stehlik se predstavila romantičnom ljetnom kolekcijom ”Secret garden”. Mashna by Petra Fabian Kapov po prvi puta se predstavlja na nekom modnom događaju kolekcijom ”Mashna on board” . Prikazala je svoje Mashne nosive u svim modnim kombinacijama kao detalj na kosi, u obliku ogrlice ili kao dio pojasa.Katja Kliba ”Circle” inspirirana je vilama koje su prema legendi preko noći sagradile Arenu. Kracije su potiskane sitotiskom, originalnim uzorkom koji predstavlja bezvremenski sat. Martna Herak ”Monochrome love” asimetricne monokromatske haljine. Ivana Tomić ”Neologism” resort collection, čisti krojevi , tropskih motiva.Anima M ”Joie de vivre” romantična i njezna kolekcija. 2 Rare design zadarski je brend unikatnog nakita predstavio se kolekcijom ”Summer storm”. Ingrid Rojc predstavila je svilenu kolekciju vedrih boja, laganih i prozračnih tkanina koje padaju niz tijelo .Laar design ”Pampero ” mini resort kolekcija kupaćih kostima i haljina čiji modeli i boje  dočaravaju svježinu koju priželjkujemo ljeti. Reviju je zatvorio ,jedan od organizatora, extravagantnom kolekcijom ”Phantom of the opera” . Kolekcija je dobila naziv po istoimenom filmu koji je inspirirao dizajnera Sašu Obradovića, poigravši se mišlju u vidu maske, kako zapravo svaka osoba nosi masku iza koje se krije,.

Osim dizajnera svoj je izlaz sa frizurama prestavila i sama organizatorica Kristina Brkić sa cijelim timom iz  Frizerskog salona ”Artistic” , izlaz su nosile poznate pulske blogerice noseći retrospektivu extravagantnih haljina Saše Obradovića.
Za šminku su bile zadužene Klara Sošić, Elie Žudić i Sara Kontošić.Program je pod pokroviteljstvom Općine Medulin, TZO Medulin, Medulinske Rivijere. Organizatori su Marko Mavia, Kristina Brkić Frizerski salon Artistic i Saša Obradović. Manifestacija se održala i zahvaljujući sponzorima Frizerski salon Artistic ,Adriatic Osiguranje, Medulin FM , Stylish prvi istarski lifestyle portal, Vina Trapan, Leona flowers and weddings te Schwartzkopf professional. Manifestaciju je popratio devetsto posjetitelja iz Pule i cijele Istre koji su zajedno sa stranim gostima uživali u nezaboravnom doživljaju u znaku mode i antike. 

Fotogalerije na linkovima:

https://www.facebook.com/pg/pulskasvakodnevnica/photos/?tab=album&album_id=2125631524215585

https://www.facebook.com/pg/pulskasvakodnevnica/photos/?tab=album&album_id=2125717210873683

https://www.facebook.com/pg/pulskasvakodnevnica/photos/?tab=album&album_id=2125828240862580

Pin It on Pinterest