Okončana druga faza sanacije krova Društvenog centra Rojc

Već je u pripremi postupak javne nabave i za treću, posljednju fazu sanacije čime će se u potpunosti obnoviti krov Društvenog centra

Na dijelu sjeveroistočnog i jugoistočnog dijela krova Društvenog centra Rojc završeni su radovi II. faze sanacije ravnog krova površine od 1.880 metara kvadratnih. Radovima je obuhvaćena termoizolacija krova, novi sloj hidroizolacijske membrane s popratnim limenim opšavima te sanacija derutnog vijenca krova zgrade.

Castrum Pula 97 d.o.o. je, po dobivenoj suglasnosti od strane Grada Pule, proveo otvoreni postupak javne nabave te je za izvođača radova izabrano društvo G.R.B. d.o.o. iz Karlovca. Poslove stručnog nadzora obavila je pulska tvrtka M.3D. d.o.o., a ukupna vrijednost investicije iznosi 1,2 milijuna kuna.

„U Rojc se kontinuirano ulaže svake godine prema financijskim mogućnostima. Podsjetit ću samo da je u posljednje dvije godine u sklopu prve i druge faze radova rekonstruirano oko  3 tisuće metara kvadratnih krova za što je Grad Pula investirao 1,8 milijuna kuna.,“ izjavio je pulski gradonačelnik Boris Miletić.

Valja napomenuti kako je već u pripremi postupak javne nabave i za III. odnosno završnu fazu južnog centralnog i jugozapadnog dijela krova površine 1.100 metara kvadratnih će se u potpunosti obnoviti krov Društvenog centra Rojc.

Pin It on Pinterest