Četvrti rođendan radio postaje Rovinj FM

Proslava obljetnice početka emitiranja lokalne radio postaje uz atraktivne izvođače i koncerte na pozornici s predivnim pogledom na starogradsku jezgru Rovinja 

U petak, 9. kolovoza. Rovinj FM slavi četiri godine od početka emitiranja i uspješnog rada. Tim povodom, već tradicionalno, na staroj Željezničkoj postaji u Rovinju održati će se rođendansko slavlje uz atraktivne izvođače i koncerte na pozornici s predivnim pogledom na starogradsku jezgru Rovinja. 

Rovinj FM polako, ali sigurno korača valovima istarskog etera slaveći četvrti rođendan. Osvojivši dio etera kao mlada, urbana i drugačija radio postaja, upravo kao takva i dolazi među slušatelje, ljubitelje njihovih frekvencija da se zajedno razvesele i proslave važan rođendan.

Uz najnovije hitove, evergreene, istrijanske melodije i izvrstan program postala je jedna od od najslušanijih radio postoja u Istri. Rovinj FM koji djeluje u sklopu tvrtke Media FI d.o.o. iz Rovinja s emitiranjem je započeo 10. kolovoza 2015. godine prenoseći slušateljima svih generacija lokalne tradicionalne i kulturne vrijednosti.

Rovinj FM čini vrijedan, stručni i usklađeni tim novinara i tehničara koji su zaslužni za ovaj uspjeh i pozitivne vibracije radija.

Velika rođendanska proslava na koju su pozvani svi sugrađani, posebno slušatelji Rovinj FM-a, održat će se na „staroj željezničkoj“ u Rovinju s početkom u 21 sat.

Program rođendanskog slavlja : 

21:00 Rovinj FM dj’s

22:30 High Level

23:15 David Temelkov  

00:00 Vatromet

00:05 Opća opasnost

02:00 Big Wave

04:00 After party @Steel.

„Drago mi je što ćemo i ove godine svi zajedno proslaviti četvrti rođendan s našim slušateljima iz cijele Istre ali i gostima. Ponosan sam na rad naše radio postaje Rovinj FM. Želim se ovom prigodom zahvaliti slušateljima koji podržavaju naš rad. Organizacijom raznih događaja i koncerata želimo doprinijeti kulturno-zabavnom sadržaju Rovinja i okolice te se i na taj način odužiti lokalnoj zajednici na podršci,“ istaknuo je Igor Franković, direktor Rovinj FM-a.

Na nezaboravnu proslavu pozvani su svi. Cijena ulaznice je 30 kuna, a dio prikupljenih sredstava odlazi u humanitarne svrhe za pomoć radu Društva osoba s invaliditetom grada Rovinja.

Pin It on Pinterest