DUBIOZA KOLEKTIV UŽIVO NA GLAVNOJ PULSKOJ TRŽNICI

SUBOTA – 10. KOLOVOZA U 10:00

Zagreb, 6. kolovoza 2019. – Dubioza Kolektiv održat će, u subotu 10. kolovoza u 10:00, ekskluzivan promotivan nastup na glavnoj pulskoj tržnici. Bit će to njihova posljednja proba prije velikog večernjeg koncerta u Areni.

Publika na gradskoj tržnici na Narodnom trgu imat će prilike od 10:00 čuti neke od Dubiozinih zimzelenih hitova “u cilju uvježbavanja istih kako se ne bi navečer provaljivali u Areni” – izjavio je sam bend. Uz nastup na jednom od stolova moći će se kupiti ulaznice za koncert u Areni po povoljnoj cijeni, a sve koji ih kupe očekuju nevjerojatni pokloni:

  • Boce napunjene svježim zrakom iz središta bosanske piramide u Visokom – zrak koji revitalizira dušu i tijelo. Vršit će i povrat boca jer žele u njih nasuti svježi istarski zrak koji će se kasnije prodati na tržnici u Sarajevu
  • Piratske CD-e albuma “Apsurdistan – ako želiš biti originalan kupi dupljak!
  • Domaća jaja s planine Vlašić – “ako nemate muda, kupite naša jaja”

Također, bend će besplatno služiti burek od crno-žutog tartufa koji se može naći samo na livadama pored Čapljine. 

Dubioza kolektiv – „One More Time“ (live in Arena, Pula)

Subotnji večernji koncert Dubioza Kolektiva u Puli nastavak je legendarnog nastupa iz 2015. koji je ostao zapamćen kao jedan od najvećih glazbenih događaja u Istri proteklog desetljeća. Za novi susret bend je pripremio updateanu listu hitova koja uključuje “Vidi, vidi, vidi”, “Walter”, “Firma Ilegal”, “Pakšu”, “Pionirska”, “Blam”, “Vlast i policija”, “U.S.A.”,  “Himna generacije”, “No Escape”, “Krivo je more 2”, “Kažu”, “Prvi maj” te, dakako “Kokuz”, “Brijuni” i njihov naklon velikim KUD Idijotima s pjesmom “Ja sjećam se”. Kao posebni gosti Dubioze nastupiti će grupa Saša 21 predvođena Saletom Verudom i dječji zbor Rock campa Pula (u pjesmi „Pionirska“).

Vrata Arene otvoriti će se u 19:00, Saša 21 svoj će nastup započeti u 20:30, a Dubioza Kolektiv u 21:30. S obzirom na veliku gužvu bit će otvoreni svi dostupni ulazi – i iz Istarske ulice i Ozad Arene. 

Osim standardnih prodajnih mjesta Eventima ulaznice će se moći kupiti i na blagajni ispred Arene po regularnim cijenama samo u subotu od 15:00 nadalje. Isti dan ispred amfiteatra bit će postavljen i štand na kojem će se moći kupiti raznolik merch benda, uključujući i potpuno nova linija majica. Promet oko Arene (ulice Istarska, Flavijevska, Amfiteatarska i Ozad Arene) bit će u subotu obustavljen od 17:00 do 02:00.

Dubioza Kolektiv – „Himna generacije“

Ulaznice za koncert mogu se kupiti po cijeni od 120 kn do 9. kolovoza te 140 kn na sam dan koncerta. Kupci koji ulaznice plaćaju Mastercard® ili Maestro® karticama online preko Eventima ostvaruju popust od 10%. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), sva prodajna mjesta Eventima, online na www.eventim.hr i, samo u subotu, na blagajni ispred Arene.

Pin It on Pinterest