Đorđe Balašević ovu subotu u Areni Pula: Pula mi je uvijek bila važna!

OČEKUJU SE GUŽVE, ULAZI SE OTVARAJU U 19H

ARENA, SUBOTA, 17. KOLOVOZA 2019. u 21 SAT

Najveći kantautor naših prostora, vječni romantičar, Đorđe Balašević i Pula vole se javno već godinama, a to će još jednom pokazati ove subote, 17. kolovoza u Areni, kada se sprema jedan sasvim poseban koncert.

Praćen svojim mnogobrojnim orkestrom, Balašević će zasigurno ponoviti emocije i zajedništvo s publikom, kao i 2016., kada je Arena bila ispunjena do posljednjeg mjesta, a koncert rasprodan.

Balašević se uoči koncerta u Puli javio s probe, uz dojmove iščekivanja koncerta.
“Pula mi je uvijek bila važna… Daj Bože da bude kao i uvijek, jer je uvijek bilo fantastično!” – izjavio je Balašević uoči koncerta u subotu.

Facebook video:
https://www.facebook.com/watch/?v=715722998872947 
Youtube: 
https://youtu.be/NB-Qqks9uLQ

Balašević za sebe voli reći “Ja sam idealan gost. Dolazim rijetko i ostajem kratko.”, a sudeći po rasprodanim kocertima i brzinom kojom se kupuju ulaznice za njegove koncerte u Hrvatskoj, jedan je od onih glazbenika kojeg publika uistinu željno iščekuje.

Tako je i s koncertom u Puli, kada se, zbog velikog interesa očekuju gužve.
Upravo zbog toga u subotu će biti otvorena tri ulaza: s donje strane Arene A glavni ulaz, B ulaz iz smjera Šijane – rotora te za tribine ulaz C s gornje strane Arene.
Ulazi se otvaraju u 19 sati a koncert počinje u 21 sat.

Ostalo je još malo ulaznica u prodaji za Balaševićev subotnji koncert, a mogu se kupiti na pretprodajnim mjestima, dok će se na dan koncerta, ukoliko još bude ulaznica u prodaji, moći kupiti na blagajni ispred Arene, od 9h ujutro.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Ticketshopa (http://www.ticketshop.hr/hr/prodajna-mjesta/), online na http://www.ticketshop.hr  (http://www.ticketshop.hr/hr/e/ore-balasevic-na-stanici-u-puli/824/) te na prodajnim mjestima Tiska Media centara (http://tisakmedia.hr/Sadrzaj/TISAKmedia-centri.html?q=Z2NcMTk%3D). 

Pin It on Pinterest