Rapsodija u plavom u Fažani

Manifestacija “Rapsodija u plavomodržati će se u petak, 30. kolovoza  2019. godine od 20,00 sati na fažanskoj rivi.

PROGRAM:

U petak 30.8. uronite s nama u čarobno plavetnilo i doživite Fažanu kao jedinstvenu galeriju mobilnih instalacija. Svečanost je to koja slavi more kroz igru svijetla i glazbe.

SADRŽAJI:

20,00 sati:

MOBILE ART  – mobilne  instalacije na moru. Fažanska luka, batane i more, u petak se pretvaraju u jedinstvenu galeriju; mladi umjetnici izložit će 30-ak  mobilnih instalacija po površini mora i na batanama fažanske luke, dok će se dodatna  dinamika boje i pokreta ostvariti projektorima light showa.

Nazivi nekih  instalacija: Planeti sunčevog sustava, Fažanski moby Dick, Leteći galebovi, Oprez! Hobotnica na rivi, Čarolija fažanskog podneblja, Crveni feral, Jato sardela,  Pink Panter, Pliva galeb posred mora, Plavi čovječuljci na fažanskoj rivi, Vodoskoci u plavom,  Plutajuća slova,   Pozdrav iz dubina…

ČAROBNA PLAVA ROMANSA – Slijedite romantična svjetla svijeća i ući ćete u intimni kutak posvećen ljubavi i romansi. Uživajte u opuštenoj atmosferi maslinika i podijelite ljubavnu poruku s dragom osobom.

COCKTAIL PARTY – na rivi će pripremati razni plavi kokteli i prodavati po popularnim cijenama

PLAVA ČAROLIJA  ZA DJECU  –  djeca će moći uživati u  oslikavanju lica i likovnim radionicama „Čarolija u mreži“

GASTRO PONUDA fažanskom rivom širit će se mirisi i okusi sardele s gradela i ostalih plavih gastro iznenađenja (palačinke, kokice…)

ZABAVNI  PROGRAM 
21,00 sati  Night Express, Wiskey train i Duo Sunrise

Organizator: Turistička zajednica Općine Fažana

Pin It on Pinterest