Plesne večeri na Portarati – Pulske mažoretkinje

U petak, 20.09.2019. u 19,00 sati održat će se Plesna večeri na Portarati u organizaciji SAKUD-a, a pod pokroviteljstvom Grada Pule i Turističke zajednice Grada Pule.

U programu će nastupati sastavi Pulskih mažoretkinja te Barbanske mažoretkinje s koreografijama koje su pripremile njihove trenerice Petra Milotić, Sanja Verić, Ana Soldo, Jelena Raguž i Bojana Raguž Simeunović, Ines Križić.

Pulske mažoretkinje simbolične su čuvarice ključeva grada, te njegov živući suvenir. Već punih 27 godina uspješno predstavljaju svoj grad u Hrvatskoj i inozemstvu, ponosno plešući u svojim žuto zelenim uniformama. Samo u ovoj sezoni djevojke su posjetile Firenzu, Rim, Zagreb, Nedelišće, Pag i Ohrid, te nastupale pred nekoliko desetaka tisuća ljudi.

Želite li postati dio ove velike i vesele obitelj, možete to sada učiniti jer Pulske mažoretkinje primaju nove članice u dobi od 4 do 20 godina te pozivaju sve djevojčice i djevojke koji se žele uključiti da se jave u prostorije Pulskih mažoretkinja na 1. katu MMC-a K. Rojc ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18,30 do 20,00 sati.

Pin It on Pinterest