Obilježen Međunarodni dan starijih osoba

U sklopu obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba, u organizaciji Matice umirovljenika Istarske županije u hotelu Brioni održano je tradicionalno druženje umirovljenika na kojemu je u ime Grada Pule prisustvovao zamjenik gradonačelnika Robert Cvek koji je okupljenim umirovljenicima srdačno čestitao njihov dan.

“Grad Pule brine o svojim sugrađanima treće životne dobi i nama je uvijek u fokusu kako da podignemo kvalitetu njihovog života što su svojim vrijednim i napornim radom i zaslužili.” – poručio je zamjenik gradonačelnika Robert Cvek.

Predsjednik Matice umirovljenika Istarske županije Bruno Stermotić također je čestitao umirovljenicima Međunarodni dan starijih osoba te se posebno zahvalio Grad Puli na dugogodišnjoj potpori i suradnji.

Na susretu su sudjelovali umirovljenici iz mnogih gradova i općina Istarske županije. Međunarodni dan starijih osoba proglasila je Glavna skupština Ujedinjenih naroda 1990. rezolucijom 45/106 da bi se diljem svijeta naglasila važnost osiguravanja životne sredine koja se može prilagoditi potrebama i sposobnostima stanovnika treće dobi.

Fotogalerija na linku:

https://www.facebook.com/pg/pulskasvakodnevnica/photos/?tab=album&album_id=2286427411469328

Pin It on Pinterest