Nastavlja se sanacija preostalog dijela kolnika u Kochovoj ulici te u Gupčevoj ulici i Ulici Grada Graza

U sklopu izvanrednog održavanja nerazvrstanih cesta na području grada Pule, koje izvodi društvo Cesta d.o.o., nastavljaju se radovi na sanaciji preostalog dijela kolnika u Kochovoj ulici te sanaciji kolnika u Gupčevoj ulici i Ulici Grada Graza kako bi se doprinijelo boljim uvjetima za odvijanje prometa i u tom dijelu grada.

Uređenje navedene zone podijeljeno je u dvije faze izvođenja, shodno kojima i pripadajuće privremene regulacije prometa. Prva faza sanacije kolnika na dijelu Kochove ulice, od raskrižja s Ulicom Ljudevita Posavskog već je izvedena, te se započinje sa sanacijom kolnika preostalog dijela Kochove ulice i nastavlja sa sanacijom kolnika Gupčeve ulice i Ulice Grada Graza.
Za vrijeme odvijanja druge faze radova promet će biti zatvoren u obuhvatu navedenog zahvata radova s naznačenim obilaznim prometnim pravcima (Negrijeva ulica, Bečka, Jeretova, Ljudevita Posavskog, Kochova – sanirani dio, parkiralište Mornaričke bolnice). Radovi se planiraju okončati do 5. studenog 2019. godine do kada će na snazi biti privremena regulacija prometa.

Prilikom sanacija prometnica vodi se računa da se, gdje je to tehnički moguće izvesti, iste prilagode osobama sa smanjenom pokretljivosti, kao i dječjim kolicima, radi kvalitetne mobilnosti, pristupačnosti i dostupnosti sadržaja osobama smanjene pokretljivosti.

Ovim putem zahvaljujemo građanima na strpljenju i razumijevanju tijekom odvijanja radova kojima se povećava kvaliteta prometne infrastrukture u gradu Puli, te ih pozivamo na poštivanje privremene  regulacije prometa.


Pin It on Pinterest