ODRŽAN KICKBOXING KAMP KICKBOXING SAVEZA ISTARSKE ŽUPANIJE

U Subotu; 16.11.2019. godine u Školsko Gradskoj Sportskoj Dvaorani u Pazinu održan je Kickboxing kamp Kickboxing Saveza istraske županije (KBSIŽ-e). Domaćin kampa bio je Kickboxing klub “MINOTAUR” Pazin.

U kampu je sudjelovalo 150 boraca članova klubova koji su članovi KBSIŽ-e. Sve dobne skupine boraca su sudjelovale u kampu, a najviše ih je bilo iz najmlađih starosnih kategorija, djece,kadeta i juniora.

Kamp su vodili treneri: Dragan Ljuboja i Edi Višković.

Treninzi su odrađeni iz Kickboxing disciplina: Point Fighting, Light Contact i Kick Light.

Treninzi su bili izuzetno kvalitetni i edukativni , pa su borci mnogo toga naučili i unaprijedili svoju formu i znanje pred važna natjecanja koja su pred klubovima.Trener Dragan Ljuboja vodio je trening početnog zagrijavanja i potom trenig iz Kick Lighta, a trener Edi Višković vodio je treninge iz Point Fightinga i Light Contacta. Sve planirano odrađeno je vrlo profesionalno i kvalitetno.

Svi prisutni treneri i članovi klubova, te roditelji koji su prisustvovali kampu izrazili su veliko zadovoljstvo viđenim i odrađenim trenizima, te izrazili želju da se ovakva druženja i zajednički treninzi češće održavaju.

Ovaj Kickboxing kamp u otganizaciji KBSIŽ-e pokazao je trenerima i svima prisutnima kakvom velikom kvalitetom boraca i trenera KBSIŽ-e raspolaže i kako se ovakvim druženjima koji su spoj treninga, igre i edukacije obogaćuju i stvaraju nova prijateljstva i razmjenjuju mišljenja i iskustva.

Na kampu je Borisu Miškoviću članu kluba KBK “BUDOKAI” Rovinj svečano uručena plaketa KBSIŽ-e za osvojenu titulu Svjetskog Pravaka na netom održanom Svjetskom Kickboxing Prvenstvu u Sarajevu.

Na kraju odrađenog programa treninga svi prisutni su se zajednički družili uz prigodnu zakusku.

Pin It on Pinterest