Božićni maraton filmova u Kinu Valli

U nedjelju, 22. prosinca u Kinu Valli održat će se Božićni maraton filmova. S pet naslova iz recentne filmske povijesti, gledateljima će cijeli dan na raspolaganju biti filmovi po prigodnoj cijeni od 10kn po projekciji. Jutro otvara u 11 sati Arthur Božić (r. S. Smith) 2008., sinkronizirana animirana avantura o pogrešno dostavljeno poklonu koji dovodi u pitanje vjeru u Božić.

U 15 sati na rasporedu je Polar Express (r. R. Zemeckis) 2004., o dječaku Peteru koji se na Badnjak ukrca u Polar express i upušta u čarobnu avanturu tijekom koje će mnogo naučiti o prijateljstvu, hrabrosti i božićnom duhu. Od istog redatelja, u 17 gledatelje očekuje Božićna priča, animirana verzija klasičnog romana Charlesa Dickensa o viktorijanskom siromahu na putu ka samo-iskupljenju uz pomoć nekoliko misterioznih Božićnih ukazanja u kojemu glavne uloge igraju Jim Carrey, Gary Oldman i Colin Firth. 

Četiri Božića (r.S. Gordon) urnebesna je komedija iz 2008. godine koja donosi priču o bračnom paru koji se istinski trudi za Božić posjetiti sve četvoro svojih razvedenih roditelja a prikazat će se u 19.  Maraton zatvara u 21 kultni film Predbožićna noćna mora (r. H. Selick), priča o Jacku Skellingtonu koji slučajno naiđe na Svijet Božića koji je pun boja, svjetala i veselja i shvati da želi preuzeti mjesto Djeda Božićnjaka

Pin It on Pinterest