Zamjenica gradonačelnika Elena Puh Belci čestitala Savjetu mladih Grada Pule na izvrsnom i predanom radu tijekom cijele godine

U Komunalnoj palači, Savjet mladih Grada Pule održao je svoju 17. sjednicu, a raspravljalo se o aktivnostima za iduću godinu, lokalnom programu za mlade u razdoblju od 2018. do 2020. godine te pripremama za nacionalnu konferenciju Savjeta mladih Republike Hrvatske. Predsjednica Savjeta mladih, Nada Katić istaknula je kako su iznimno zadovoljni radom i ostvarenim rezultatima u ovom mandatu.

Sjednici je nazočila zamjenica gradonačelnika Grada Pule, Elena Puh Belci koja je čestitala Savjetu mladih Grada Pule na izvrsnom i predanom radu tijekom cijele godine.

„Ovom prilikom želim pohvaliti vašu neizmjernu predanost i aktivan rad, a najviše odlične rezultate koje postižete ponajprije na planu volontiranja i rada u zajednici. Vjerujem da će vam iskustvo rada koje svakodnevno stječete u Savjetu mladih Grada Pule biti izuzetno korisno za daljnji rad i nesebičan doprinos društvu te vam želim zahvaliti na svemu što radite i zaželjeti puno uspjeha i u idućoj godini“, rekla je zamjenica gradonačelnika Puh Belci.

Pin It on Pinterest