Gradonačelnik Boris Miletić pohvalio rad policijskih službenika

Grad Pula u 2019. godini za troškove stanovanja trajno raspoređenih policijskih djelatnika na području PU Istarske dodijelio 250 tisuća kuna

U pulskoj Komunalnoj palači gradonačelnik Boris Miletić zajedno sa zamjenicom Elenom Puh Belci primio je danas načelnike pulskih policijskih postaja kojima je zahvalio na predanom radu i svemu što tijekom godine čine kako bi se građani i sve veći broj turista u Puli i okolici osjećali sigurno.

„Na kraju smo još jedne izazovne godine u kojoj smo, vjerujem na obostrano zadovoljstvo, imali iznimno dobru i uspješnu suradnju. Drago mi je da možemo konstatirati kako u ovoj godini nisu zabilježeni događaji koji bi bitno narušili sigurnost građana i imovine te kako je Pula siguran grad, a takvim ga percipiraju i turisti koji u sve većem broju posjećuju naš grad“, istaknuo je među ostalim gradonačelnik Miletić.

Načelnik Policijske postaje Pula Vjekoslav Vukšić pohvalio je rad policijskih djelatnika. „Bez suradnje i koordinacije među nama, a obzirom na količinu posla tijekom čitave godine,  ne bi postizali ovakve zadovoljavajuće rezultate čime sam izrazito ponosan“, kazao je Vukšić.

S time su se složili i u načelnik Postaje prometne policije Marko Peternelj i načelnik Postaje pomorske policije Pula Damir Vitasović koji su stanje sigurnosti u gradu i Istri ocijenili iznimno zadovoljavajućim.

Zamjenica gradonačelnika Elena Puh Belci podsjetila je kako je Grad Pula u 2019. godini za troškove stanovanja trajno raspoređenih policijskih djelatnika na području PU Istarske dodijelio 250 tisuća kuna te kako će ovisno o mogućnostima i dalje pomagati policijskim snagama na sve dostupne načine pri čemu su čemu su načelnici u ime svojih djelatnika pohvalili inicijativu i pomoć Grada Pule.

Inače, načelnici su osim pomanjkaanja broja djelatnika kojih nedostaje u svakom sektoru, izrazili zadovoljstvo organiziranošću i opremljenošću službenika koji mogu adekvatnije obavljati svoje redovne poslove te su složni kako će se većom prisutnošću policijskih službenika povećati stanje sigurnosti u cestovnom prometu, pomorskom i graničnom djelu te smanjiti broj prometnih nesreća, stradavanja i općenito kriminaliteta.

Pin It on Pinterest