Atletskom klubu Spektar uručen ček vrijedan 25 tisuća kuna

U Turističkoj zajednici Grada Pule danas je zamjenik gradonačelnika Robert Cvek zajedno s direktoricom marketinga i prodaje Arena Hospitality Groupe i članicom uprave  Manuelom Kraljević te inicijatorom projekta “Božić u INK” Danielom Sponzom uručio ček predstavnici Atletskog kluba Spektar Jeleni Vuković.
Riječ je o donaciji u iznosu od 25 tisuća kuna, a sredstva su prikupljena na nedavno održanom humanitarnom gala koncertu u Istarskom narodnom kazalištu na kojemu su nastupili poznati mladi hrvatski glazbenici Mia Dimšić i Marko Tolja.

Zamjenik gradonačelnika Robert Cvek zahvalio se g. Sponzi na organizaciji i održavanju  tradicionalnog humanitarnog  koncerta, ponosno ističući kako je Grad uvijek spreman pomoć u vrijednim i humanim akcijama koje su usmjerene prema najpotrebitijim našim sugrađanima. Također je iskoristio priliku da se zahvali svim građanima koju su sudjelovali u ovoj priči kupnjom ulaznice, te Jeleni Vuković na njenom velikom trudu i radu.  Izrazio je i želju da im ta sredstva budu od velike koristi i poticaj da nastave sa zdravim i sportskim načinom života.

Manuela Kraljević ispred Arena Hospitality Groupe također se zahvalila organizatoru i Gradu i izrazila zadovoljstvo što može pomoći i biti dio jedne priče humanosti, potpore i dobrih djela. Promotor koncert Daniel Sponza kazao je kako mu je iznimno drago što se svake godine uspješno održava humanitarni gala koncert u INK-u, te je istaknuo kako se sveukupno na prijašnjim konceratima sakupilo više od 240 000 tisuća kuna. Naposljetku, Jelena Vuković zahvalila se od srca na ovoj hvalevrijednoj akciji te je poručila kako će ovim novcem uz nabavu sportske opreme, biti omogućena i izgradnja bacališta na prostoru Rojca za sportske potrebe Atletskog kluba Spektar.

Pin It on Pinterest