Sutra se za promet otvaraju Giardini

Nakon uspješno završene manifestacije „Prosinac u Puli“, tijekom koje se održalo čak 170 programa na 40 lokacija s posebnim fokusom na sam centar grada gdje je po prvi put postavljeno klizalište, lokacija centra grada se uređuje i vraća u prvobitno stanje. Uklanjanje prometne signalizacije, postavljene sukladno privremenim prometnim rješenjima a kojima je omogućeno kvalitetno, nesmetano i sigurno održavanje bogatog prosinačkog programa, privodi se kraju, slijedom čega se najavljuje otvaranje za promet Giardina sutra, 11. siječnja 2020. godine, u prijepodnevnim satima.

I ovom prilikom zahvaljujemo se svim građanima na strpljenju i pridržavanju privremene prometne regulacije u blagdansko vrijeme koje je u gradu obilježeno brojnim zanimljivim kulturnim i zabavnim programima.

Podsjetimo kako su djeca i ove godine iskazala izniman interes za Čarobnu šumu, odnosno kućicu Djeda Mraza na Giardinima iz koje je napisano gotovo 3.000 pisama, a dodatnu posjećenost osiguralo je i spomenuto klizalište, zatim novi svjetlosni tunel te rasvjetne dekoracije duž cijelih Giardina kao i besplatni parking u svim zonama tijekom čitavog prosinca. Održan je i Doček u podne na Portarati na kojoj lokaciji su dani završavali vrhunskim koncertima u sklopu programa Rocktarata.  Uz doček na glavnom gradskom trgu Forumu i svi ostali programi u sklopu manifestacije bili su popraćeni velikim odazivom.

Pin It on Pinterest