Edukacija za domaćine u obiteljskom smještaju

Turistička zajednica Grada Poreča organizira edukaciju za domaćine u obiteljskom smještaju „ISTINSKI AMBASADORI NAŠEG TURIZMA“

U sklopu 35. međunarodnog sajma prehrane, pića i opreme za turizam – Promohotel, koji se održava od 12. do 15.02.2020. godine u sportskoj dvorani Žatika u Poreču, Turistička zajednica Grada Poreča već tradicionalno organizira besplatnu edukaciju namijenjenu domaćinima u obiteljskom smještaju – iznajmljivačima, s područja Grada Poreča – Parenzo. 

Besplatna edukacija održati će se u SUBOTU 15.2.2020. godine, s početkom u 10.00 sati, a trajanje edukacije je do 16.00 sati.

Polaznicima će po završetku biti dodijeljen certifikat Turističke zajednice Grada Poreča EDUCIRANI DOMAĆIN / EDUCATED HOST 2020.

Zbog ograničenog broja mjesta, prijava na radionicu jeOBAVEZNA, a svi zainteresirani mogu se prijavitinajkasnije do petka, 14.2.2020. ili do popunjenja kapaciteta,isključivo putemonline prijavnicedostupne na Internet stranicama Turističke zajednice Grada Poreča www.myporec.com.

Zainteresirane očekuju odlični predavači: Nedo Pinezić, Klara Trošt Lesić, Irena Krčelić, Iva Silla te niz zanimljivih tema, ali i prilike za konzultacije kojima mogu unaprijediti svoju ponudu, i samim time povećati kvalitetu svoje usluge. 

Više informacija o programu edukacije te online prijavnica dostupni su na slijedećem linku: https://www.myporec.com/hr/za-vlasnike-smjestaja/obavijesti/675 


Pin It on Pinterest