Ingrid Bulian nova je v. d. pročelnika Upravnog odjela za prostorno uređenje, komunalni sustav i imovinu Grada Pule

Od utorka 3. ožujka 2020. godine dosadašnja zamjenica pročelnika Upravnog odjela za prostorno uređenje, komunalni sustav i imovinu Grada Pule  Ingrid Bulian obnašat će funkciju vršiteljice dužnosti pročelnika.

Naime, dosadašnji vršitelj dužnosti pročelnika Giordano Škuflić iz osobnih je razloga podnio zahtjev za razrješenjem dužnosti što je pulski gradonačelnik Boris Miletić, zahvalivši mu se na odgovornom obnašanju dužnosti, danas i prihvatio.

Giordano Škuflić i dalje ostaje raspoređen unutar Upravnog odjela u kojem je dosadašnju funkciju vršitelja dužnosti pročelnika obnašao od 2015. godine kada su u jedan jedinstveni odjel objedinjeni gradski Upravni odjel za prostorno uređenje i Upravni odjel za komunalni sustav i imovinu Grada Pule.

Vršiteljica dužnosti pročelnika Upravnog odjela za prostorno uređenje, komunalni sustav i imovinu Grada Pule Ingrid Bulian diplomirani je inženjer arhitekture, diplomirala je 1986. godine na Arhitektonskom fakultetu u Ljubljani, od 1993. godine zaposlena je u Gradu Puli na poslovima prostornog planiranja i dokumentacije prostora, a od 2015. godine obnašala je funkciju zamjenice pročelnika Upravnog odjela.

Pin It on Pinterest