REMIX Boris Štok “Uvijek dio mene (JohnnyB & Denis Goldin remix)

Remixeri jednostavno ne mogu odoljeti sjajnom singlu “Uvijek dio mene” Borisa Štoka koji je objavio tijekom izolacije. Najrecentniji je sjajan remix koji potpisuju JohnnyB i Denis Goldin.

Denis Goldin nam je otkrio što ih je privuklo ovom singlu:

Prva pomisao kad smo čuli pjesmu je bila kako pristupiti ovako moćnom vokalu, snažne emocije koje prenosi i sam tekst dali su nam velik zadatak. Tako je nastala ideja da sama glazba mora pratiti vokal na način da se postepeno razvija melodijama klavira i električne gitare. Cilj je bio napraviti remix koji “teče” kontinuirano i pobuđuje emocije kod svakog slušanja, te vjerujemo da će slušatelji to prepoznati.”

Denis Goldin je DJ, glazbeni producent i profesor u glazbenoj školi u Puli, već 11 godina oduševljava radijske top ljestvice diljem svijeta, te prestižnog Beatporta i Traxsource. Podržavaju ga neka od najvećih imena elektronske glazbe, njegove pjesme izvode Dj-i kao što su: Nicky Romero, Don Diablo, Ummet Ozcan, DubVision, Chuckie, Blasterjaxx, Moegan Page, Daddy’s Groove, twoloud, Cristian Marchi, Futuristic Polar Bears, Gabry Ponte, Bobina i drugi.

U posljednjih nekoliko godina u Hrvatskoj se istaknuo i kroz objavu službenih remixeva HR Top40 singlova raznih glazbenih imena kao što su – Detour, Ivana Kindl, Nina Badrić, Marko Tolja, Marin Jurić-Čivro
Nastupao je u velikim i prestižnim klubovima, te eventima poput Ultra Europe, Sea Star Festival Umag, Adria Summer Festival.

Ivan Brčić, inače poznatiji kao JohnnyB, hrvatski je DJ i glazbeni producent koji je na scenu stupio kao DJ 2014. godine. U svojim počecima iskušao se na glazbenoj sceni po raznim noćnim klubovima, barovima, eventima i radio postajama, sve kako bi što bolje upoznao scenu i pokazao sve što ima za ponuditi, nastupao je po renomiranim klubovima kao što su Casanova Beach Club, Uljanik, Discotheque Magnus i mnogim drugim.

Preokret u karijeri doživio je 2019. godine kada je postao rezident DJ u porečkom klubu Byblos, gdje je imao priliku raditi sa svjetskim imenima kao što su Mark Knight, DJs From Mars, Maddix, Pink Panda, Lilly Palmer te mnogi drugi.  

Također, potpisao je ugovor za talijansku izdavačku kuću Kingside Recordings, te izdao svoj prvi singl “Forever” koji je dospio na 15. mjesto Beatport Top100 ljestvice. Početkom 2020. godine izdao je pjesmu “I Like That” za Aquarius Records.

Pin It on Pinterest