Konstituirana prva Vijeća mjesnih odbora Grada Pule

Nakon što su provedeni izbori za vijeća Mjesnih odbora i nakon objave njihovih konačnih rezultati jučer su u Gradskoj palači održane konstituirajuće sjednice za Vijeća mjesnih odbora Grada Pule koju je vodio zamjenik gradonačelnika Pule Robert Cvek u pratnji pročelnika Ureda Grada Aleksandra Matića i pročelnice Upravnog odjela za financije i opću upravu Vesne Sajić. Konstituirano je ukupno 8 vijeća mjesnih odbora od njih 16 te su izabrani predsjednici vijeća čime su ostvareni preduvjeti za nesmetan daljnji rad u novom sazivu.

Zamjenik gradonačelnika Robert Cvek čestitao je svim izabranim kandidatima na izboru i ulasku u vijeće te im je ujedno zaželio puno uspjeha u daljnjem radu. “Vjerujem da će naša suradnja biti na visokoj razini, da ćemo nastaviti čuvati naše dobre odnose, a sve u cilju daljnjeg razvoja naše Pule i unaprijeđenja mjesne samouprave na području grada. Vrata gradske uprave svima su vam uvijek otvorena te vam želim puno uspjeha u vašem radu”, poručio je prisutnima zamjenik gradonačelnika.

Konstituirana su vijeća i izabrani predsjednici sljedećih mjesnih odbora:
Arena – predsjednik Klaudio Paljar
Busoler – predsjednik Daniel Deković
Gregovica – predsjednica Jelena Nikolić
Kaštanjer – predsjednik Valter Bilić
Monte Zaro – predsjednica Branka Daić Bursać
Monvidal – predsjednik Matija Rojnić
Stoja – predsjednica Žaklina Bekavac Širić
Stari Grad – predsjednik Kristijan Biteri

Detaljnije o sastavu novih vijeća svakog mjesnog odbora možete se informirati na službenim stranicama Grada Pule, u dijelu posvećenom mjesnim odborima. Sutra će se od 17 sati održati konstituirajuća vijeća za preostale mjesne odbore u gradu, a to su Sv. Polikarp-Sisplac, Šijana, Štinjan, Valdebek, Veli Vrh, Veruda, Nova Veruda i Vidikovac.

Pin It on Pinterest